İnegölspor’da radikal kararlar alınması lazım

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegölspor’da radikal kararlar alınması lazım
25 Eki 2018 / Per 17:00
/ 7.246 Kez Okundu
| |

İnegöl Online Haber Sitesi’nde yayınlanan Online Spor programında; İnegölspor’daki kötü gidişat değerlendirildi.

Cem Taşkıner’in sunduğu Metin Aydın ve Köksal Demiral’ın yorumcu olarak katıldığı programda, İnegölspor’u yakından tanıyan Metin Aydın İnegölspor’da radikal kararlar alınması gerektiğini vurguladı.

İNEGÖLSPOR'DA RADİKAL KARARLAR ALINMASI LAZIM

Metin Aydın canlı yayında yaptığı konuşmada “İnegölspor yönetimi şapkasını önüne koymalı nerede hata yaptığını ciddi ciddi düşünmeli. Bir kere İnegölspor’da Ocak ayı olur Mayıs ayı olur bilemem. Yönetim güven manasında çalışma yapması lazım. İki yıllık geldiklerini 2 yıllık planlama yaptıklarını söylüyorlar ama ben 2 yıl devam edeceklerini zannetmiyorum. İçeride istifalar var bazı arkadaşların uyum sorunu yaşadıklarını görüyorum. İnegölspor’da top yekûn 2-3 isim hariç çalışanlar dahil A’dan Z’ye değişmesi lazım. Ben İnegölspor ile yatıp kalkan birisi olarak 20 senenin üstünde bu takımın içinde olan birisi olarak söylüyorum. Allah rızası için külüpte bir şey oluyor hiç alakasız birinden duyuyorum. Hiç alakasız insanlar o kadar şey biliyor ki , İnegölspor bundan arınması lazım.  İnegölspor bunu gerçekleştirmesi için radikal kararlar alınması lazım. At izi it izine karışmış. İnegölspor bu olmuş.”

2-3 SENE BİRŞEY BEKLENİLMESİN

Metin Aydın “İnegölspor en fazla 150 bin TL’lik genç futbolcular alması lazım, tabanca gibi takım kurması lazım Hacettepe modunda 2-3 sene bir şey beklemeyeceğiz, görün bakın İnegölspor hedefine ulaşıyor mu ?”

İSTİŞARE KALMAMIŞ

İnegölspor’da istişare kültürünün kalmadığını ifade eden Aydın “ 2.ligde senede 30 tane maç izliyorum kimse de gelip ya Metin  gözüne çarpan hiç futbolcu oldu mu demedi. Ben bunu 2 tane başkandan dinledim. Kimse babamın oğlu değil bir Alinur Aktaş gelip sorardı diğeri de Münür Kaner.  Benim dediklerim alınmıyordu ama istişareler yapılıyordu. Eşref Güç’ün bu konuda hataları oldu. “
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.