İnegölspor'da sosyal medyadan adaylık açıklama dönemi bitiyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegölspor'da sosyal medyadan adaylık açıklama dönemi bitiyor
#İnegöl | Haber Merkezi
24 May 2022 / Sal 10:58
/ 3.546 Kez Okundu
| |

İnegölspor’da kongre dün akşam gerçekleşti. Gerçekleşen genel kurulda üyelik aidatları arttırılırken, yeni yönetime şirketleşme yetkisi verildi.

İnegölspor olağan kongresi 3. oturumda gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen kongrede Kani Ademoğlu ve yönetimi tekrardan seçildi.

BORÇ 2.6 MİLYON TL

Gelir gider tablosunun açıklandığı genel kurulda, 2021-2022 sezonunda kulübün 2 Milyon 645 bin TL borcu olduğu açıklandı. Borç, önümüzdeki sezona devredildi.

BORCU ÖDERİZ DEDİ

Söz alan başkan adayı Mehmet Canalp 15 günlük sürede İnegölspor camiasında yaşananlara bir açıklık getirilmesi gerektiğini belirtti. Daha sonra Canalp yönetim listesini divana sunarak Kani Ademoğlu lehine çekildiklerini belirtti. Canalp amaçlarının sadece İnegölspor’un sahipsiz olmadığını göstermek olduğunu ötekileştirilmenin ve yok sayılmanın doğru olmadığını belirterek, kalan 2.5 milyon TL borcu üstlenmeyi istediklerini söyledi.

A.Ş YETKİSİ VERİLDİ

TBMM’de kabul edilen spor yasası sonrası dernek statüsünde olan kulüpler Anonim Şirket olmak zorunda. Gerçekleşen genel kurulda İnegölspor yönetimine A.Ş olma yetkisi verildi.

SOSYAL MEDYADA ADAYLIK DÖNEMİ BİTTİ

İnegölspor’da A.Ş olma sürecinin tamamlanmasının ardından İnegölspor’da sosyal medyadan adaylık açıklama dönemi de bitmiş olacak. A.Ş sürecinin tamamlanmasının ardından adayların kulübe adaylık ücretini ödedikten sonra aday olabileceği öğrenildi.

ÜCRETLER ARTTIRILDI

İnegölspor'a üyelik ücreti 500 TL senelik aidat ise  1.000 TL olarak belirlendi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.