İnegölspor’da Timur Erezsarı Dönemi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
24 May 2016 / Sal 21:14
/ 4.580 Kez Okundu
| |

İnegölspor olağan kongresi bu akşam Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda yapıldı.

Kongreye İnegölspor’un eski başkanları, mevcut yöneticiler, kongre üyeleri ve protokolden isimler katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongre gelir-gider raporlarının okunarak mevcut yönetimin ibra edilmesi ile başladı.

 

BAŞKANLAR GELİP GEÇİCİDİR

Raporların okunup oylanmasının ardından söz alan mevcut Başkan Eşref Güç, 2014-2015 sezonunda göreve geldiğini belirterek, “Bir final havası yaşadık ancak nasip olmadı. İnşallah yeni yönetim bizim bıraktığımız bayrağı sonuna kadar götürerek İnegölspor’u hak ettiği PTT 1. Ligi’ne çıkartmak için çalışacaklardır. Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin. Bundan sonrada İnegölspor kongreleri böyle birlik ve beraberlik içinde olacaktır. İnegölspor’a sahip çıkmak hepimizin görevidir. Başkanlar gelip geçicidir. Devamı da gelecek. Asıl olan İnegölspor’dur” ifadelerini kullandı.

 

EREZSARI TEK LİSTE İLE BAŞKAN

Eşref Güç’ün konuşmasının ardından seçime geçildi. Tek liste ile gidilen kongrede İnegölspor’un yeni Başkanı Timur Erezsarı oldu.

 

Başkan seçilmesinin ardından kürsüye çıkan Erezsarı ayağının tozuyla şu ifadeleri kullandı; “Bugün olağan kongremizi yapıyoruz. Kongremiz İnegölspor’umuza hayırlı olsun. Bu uzun yolda desteğinize ihtiyacımız var. İlçemizin dinamiklerini harekete geçirmek ve bu mücadeleyi birlikte vermeliyiz. Bunu yaparsak İnegölspor’umuzu hak ettiği noktalarda görebiliriz. İnegölspor’umuz Bursa’nın en önemli markalarından biridir. İnegöl’ümüz Türkiye’nin önde gelen şehirlerindendir. Ticari hareketliliğin bu denli güçlü olduğu şehrimizde İnegölspor’umuzunda farklı yerlerde olması gerektiğini düşünüyorum. Ben tüm İnegöl’ün yanımızda olacağından şüphe etmiyorum. Heyecanlıyız, heyecanımıza ortak olun. İnegölspor’un havasını yakalayalım. Tribünleri doldurmalıyız. Amacımız ve hedefimiz belli. Bunu hep birlikte başaracağız. İnegölspor’umuzu layık olduğu yere taşımak için hep birlikte çalışacak ve çabalayacağız”

 

TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

 

Erezsarı konuşmasının ardından ise tebrikleri kabul etti. İnegölspor Eski Başkanı Eşref Güç ve Erezsarı objektiflere birlik ve beraberlik mesajları verdi.

 

Timur Erezsarı başkanlığındaki yeni yönetim listesi ise şu isimlerden oluştu; Mehmet Döngel, Adnan Oran, Cemal AKtürk, Çetin Yalınız, Deniz Erdem, Erkan Uysal, Hüseyin Kurt, Mahmut Durmuş, Metin Ungan, Nurettin Aydemir, Osman Yavuz, Serdar Nalcı, Serdar Yentürk, Serdar Yiğit, Serhat Kılınç, Volkan Kaplan.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.