İnegölspor’da yüzler gülüyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegölspor’da yüzler gülüyor
 :
/ 449 Kez Okundu
| |

Pazar günü deplasmanda grubun güçlü takımlarından Hatayspor’u 1-0 devirerek şampiyonluk yarışını devam ettiren İnegölspor’da alınan galibiyet Teknik Direktör Şaban Yıldırım’ı memnun etti.

Karşılaşma sonunda konuşan Şaban Yıldırım, “Çok zor bir maçtı. Hatayspor takımında son haftalarda bir yükseliş trendi vardı. Zaten geçen seneden belli şeyleri oturtturmuş bir takım ve bu ligin en zorlu takımlarından bir tanesiydi. Böyle bir deplasmanda kazanmış olmak gerçekten bizim için çok mutluluk verici oldu. Yolumuza devam ediyoruz. Gelecek hafta içinde çalışmalarımız sürecek. Oyunumuz üzerindeki gelişim çalışmaları sürmeli. Bir yandan da onların analizlerini de yapıyoruz ama çok memnuniyet verici bir galibiyet oldu bizim için.” Dedi.

RAKİPLER BİZİ İLGİLENDİRMİYOR

Ligdeki takım sıralamalarının yavaş yavaş belirlendiği sorusuna cevap veren Yıldırım, “Biz ona bakmıyoruz. En azından ilk yarıya doğru. Kendi yolumuza bakıyoruz. Kendi yolumuzda nasıl gittiğimize bakıyoruz. Rakiplerimizin ne yaptığını, maçları kazanıp kazanmadığı doğrusu bizi çok fazla ilgilendirmiyor. İlk yarıya kadar biz kendi hedeflediğimiz bir yer, bir puan var. O hedefe gelmeye çalışıyoruz. Elbet günü geldiğinde o tip hesaplar yapılacaktır. Maçların stratejileri adına belirlemek için rakiplerin ne yaptığını da hesaba katmak gerekecek ama henüz en azından ilk yarı bitene kadar biz kendimiz ne yaptığımıza daha çok bakacağız.” İfadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.