İnegölspor’dan Yenice OSB’ye ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegölspor’dan Yenice OSB’ye ziyaret
#İnegöl | Haber Merkezi
12 Kas 2019 / Sal 10:45
/ 3.534 Kez Okundu
| |

İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar ile yönetim kurulu üyeleri, Yenice Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nedim İncebay ile yönetim kurulunu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Yenice Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nedim İncebay, "İnegölspor başkanı ve yönetim kurulu arkadaşlarımız, Yenice Organize Sanayimize hoşgeldiniz. Görevinizde başarılar diliyor ve hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Allah emeğinizi boş çıkarmasın. Bizde Yenice Organize Sanayi olarak, İnegölspor'un yanındayız. Elimizden geldiği kadar yardım ve destek vermeye hazırız. Aslında İnegölspor'umuzun kalıcı gelirlere ihtiyacı var. Bunu herkes biliyor. İşadamlarından ve esnaflardan destek toplanarak İnegölspor'un ayakta kalması çok zor. İnegölspor'un her yıl belli bir miktarda gelirinin olması gerekiyor. Bu gelir ile kulübün ana ihtiyaçları karşılanırken, gelecek olan yönetim şampiyonluğa veya Play-Off'a oynamak için kendisi bir bütçe belirleyip, bu bütçeyi kendileri toparlayıp harcamalı. Hatta gelen yönetim transferlerle ilgili yaptıkları harcamayı kendileri üstlenmelidir. Olası bir aksi durumda bu borçlar kulübe değil o yöneticilere kalmalıdır. Ancak bu şekilde İnegölspor'un önü açılır ve istenilen başarılar daha kolay yakalanır diye düşünüyorum. Hatta bu kaynağın oluşturulması için gerekli şartlarda mevcut. İnegölspor'umuz için şuanda yeni tesis yapılıyor. İnegöl'ün önde gelen isimleri bir araya gelse, mevcut yer boşaltıldığında, bu alanda el birliğiyle İnegölspor'umuza gelir sağlayacak yatırımlar yapılabilir. Böylelikle İnegölspor'umuzun ana giderleri karşılanmış olur düşüncesindeyim. İnşallah bu düşüncelerim biran önce hayata geçirilir. Ziyaretiniz için tekrardan teşekkür eder, yeni görevinizin tekrardan hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz."
 
 
 
 
 
İnegölspor kulüp başkanı Münür Kanar ise "Öncelikle bizi kabul ettiğiniz için şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim. Geçmiş yıllarda olduğu gibi yine zor bir dönemde göreve talip olduk. Oldukça sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz. Bu sıkıntıları aşmak içn yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla destek ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz hem sportif anlamda başarılı olmak hem de maddi yönden içinde bulunduğumuz durumu düzeltmek. Hedefimiz mevcut borcu indirebildiğimiz kadar aşağıya indirmek. Sevgili başkanımın dediği gibi İnegölspor'umuzun muhakkak kalıcı gelirlere ihtiyacı var. Ancak bu durumda istenilen başarılar elde edilir. Ekonomik olarak ilçemiz bir çok ili geride bırakmasına rağmen İnegölspor'umuza yeteri kadar destek verilmiyor. Buda ayrı bir konu. İnegölspor'umuza kalıcı gelir sağlanacak adımlar atılırsa, işadamlarımıza ve esnaflarımıza bu kadar fazla yüklenilmez. İnşallah biran önce kalıcı gelir sağlanacak hamleler atılır."ifadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.