’İnegölspor’u pilot takımımız olarak görüyoruz’

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
’İnegölspor’u pilot takımımız olarak görüyoruz’
04 Ağu 2018 / Cmt 19:14
/ 4.565 Kez Okundu
| |

?İnegölspor Kulüp Başkanı Eşref Güç ile yönetim kurulu üyelerimiz, Bursaspor Kulüp Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerinde gerçekleştirilen ziyarette konuşan Bursaspor Kulüp Başkanı Ali Ay şunları söyledi; “Elimizden geldiği kadar İnegölspor’a yardımcı olmak istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz. Bizim hedefimiz İnegölspor’u bir üst lige çıkarmak. 1. Lige çıktığında daha fazla imkanımız olacak daha fazla oyuncuyu İnegölspor’a göndermek için uğraş veriyoruz. İnegölspor’un bir üst lige çıkması bizim açımızdan da iyi olacak biz kardeş kulübümüz İnegölspor’u pilot takımımız olarak görüyoruz."dedi.

 

İnegölspor başkanı Eşref Güç ise; “Biz şehrimizin güzide kulübü Bursaspor’u bir büyüğümüz bir abimiz olarak görüyoruz. Bursaspor’u her zaman 2010’daki gibi şampiyon görmek istiyoruz. Sizlerin ne kadar özveri ile çalıştığınızı biliyoruz. Emirhan Aydoğan transferinde gösterdiğiniz özveri, verdiğiniz destek çok önemliydi, teşekkür ediyoruz. İnegölspor olarak bu seneki hedefimiz kesinlikle şampiyonluk ve bir üst lige yükselmek."ifadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.