İnegölspor’un borcu ne kadar?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegölspor’un borcu ne kadar?
26 May 2017 / Cum 10:53
/ 19.336 Kez Okundu
| |

İnegölspor’un Sani Konukoğlu kongre salonunda gerçekleştirilen ve tek liste ile gidilen olağanüstü genel kurulunda kulüp başkanlığına, Cebrail Kemer seçildi.

İ negölspor’a  bir bedel ödemek boynumuzun borcu diyen Cebrail Kemer "Kongremiz İ negölspor'umuza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Biz 16 arkadaşımızla birlikte bu yola çıktık. Çıkış nedenimiz İ negölspor. Biz bu memlekette yaşıyoruz, bu memlekette karnımız doyuyor, bu memlekette para kazanıyoruz ve bu memlekete, İ negölspor'umuza bir bedel ödemek boynumuzun borcu. Bu borcu ödemek için yola çıktık. Şuna inanın 16 nezih arkadaşımla birlikte sizlere layık olmaya çalışacağız. Lütfen bize destek olun. Biz bu yola başarı için çıktık. Bizlere sahip çıktın. Bizim tek amacımız var. İ negölspor'u bir yerlere getirebilmek. Başka bir ne hesabımız var nede ajandamız var. Lütfen bizlere sahip çıkın. Sizlerin desteğiyle biz bir yerlere geleceğiz.”

 

ADAYLIK NEDEN GECİKTİ

 

Adaylık sürecinin gecikme nedenini anlatan Kemer “ Adaylıkta gecikme sebebimiz var. Haklı olarak eleştirilerde oldu. Bu kulüpte ciddi bir borç vardı ve borç 1 milyon 250 bin liraydı. Bu şahsımın ödeyeceği bir para değildir. Keşke burada onursal başkanımız olsaydı da ona hepinizin huzurunda teşekkür etseydim. 1 milyon 250 bin liranın yaklaşık 400 bin liralık bedelini geçtiğimiz yıl görev yapan arkadaşlarımızdan tahsil etmiş bulunuyoruz. Onlara ayrıca teşekkür ediyorum. Onurlu bir davranış gösterdiler. Yö netimi bırakırken bile borçlarını bütçeleri dahilinde ödemeye çalıştılar. Huzurunuzda onursal başkanımız Alinur Aktaş'a teşekkür etmek istiyorum. Kendiside taahhütlerini yeri ne getirmesi ne rağmen 300 bin civarında bir rakamı da kendisi taahhüt etti ve kulübe bunu takdim etti.  “

 

MALİ DİSİPLİNDEN AYRILMAYACAĞIZ

 

İ negölspor’un mali disiplinden ayrılmayacağını vurgulayan Kemer “Biz yola çıktık. Allah'ın izniyle ve sizlerin yardımıyla ve desteğiyle bir yerlere geleceğiz. Hakikatten pırıl pırıl ve kendiişlerinde başarılı 16 ta ne arkadaşım sağ olsun beni ön plana çıkarttılar. Tek farkımız bu. Bende onların bir neferiyim. Hepsi ne huzurunuzda tekrar teşekkür etmek istiyorum. Biz mali disiplinden ayrılmayacağız. Mali disiplin bizim her şeyimiz. İ negölspor borçlarla anılan bir kulüp hiç bir zaman olmadı. Bundan sonrada olmayacak. Bizde değerli bir arkadaşımıza bu görevi devredeceğiz. Hiç bir başkan burada baki değil. Bende değilim. İ negölspor her zaman iddialıdır. İddialı bir takım kurmaya çalışacağız ve bize verdiğiniz desteğe layık olmaya çalışacağız."

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

 

Cebrail Kemer başkanlığındaki yeni yö netim kurulunda, Ahmet Yavuzyiğit, Atilla Türkoğlu, Aziz Bolat, Deniz Erdem, Erdin Topal, Ersin Fe ner, Hamit Haraslı, Kamuran Tanrıverdi, Mehmet Döngel, Mustafa Arıcı, Saim Metinbaş, Serdar Nalcı, Serhat Kılınç, Serkan Girgin, Serkan Taşdemir ile Serkan Yentürk yer aldı. 

 

TİMUR EREZSARI KATILMADI

İ negölspor’u kongreye götüren eski başkan Timur Erezsarı İ negölspor’un kongresi ne katılmadı. Öte yandan onursal başkan Alinur Aktaş’ta kongrede bulunmadı.

BORÇ 250 BİN TL

Gelir Gider tablosunun onaylandığı oylama öncesi yapılan açıklamada İ negölspor’un borcunun 250 bin TL olduğu açıklandı. Gerçekleşen oylamada gelir gider tablosu oy birliği ile kabul edildi.

ADAY OLAMADI

Başkanlık seçimi öncesi dilek temenni bölümünde konuşan Coşkun Karduz üyelik ile alakalı sıkıntılar yaşadığını ifade ederek yö netim olarak hazır olduklarını ifade etti. Dilek temenni sonrası konuşan divan heyeti başkanı Varol Sarılar tüzüğün 7. Maddesi ne göre aday olamayacağını söyledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.