İnegölspor’un Kayseri Deplasmanı Sponsoru Mert Mobilya

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegölspor’un Kayseri Deplasmanı Sponsoru Mert Mobilya
30 Eyl 2016 / Cum 11:32
/ 779 Kez Okundu
| |

İnegölspor’un Pazar günü karşılaşacağı Kayseri Erciyespor deplasman sponsorluğunu Mert Mobilya üstlendi.

Kulübü ziyaret eden Mert Mobilya Genel Müdürü Aziz Bolat, takım otobüsü ile Kayseri'ye hareket eden kafileye başarılar diledi.

 

Ziyarette konuşan Mert Mobilya Genel Müdürü Aziz Bolat, "Geçtiğimiz ay İnegölsporumuzun çok değerli yönetim kurulu üyeleri ziyaretime gelmişti. Bugünde ben kulübü ziyaret etmek istedik. Ziyarette de söylediğim gibi İnegöl'ün ekmeğini, suyunu, imkanlarını kullanıyorsak, hep beraber İnegölspor'a sahip çıkmamız gerekiyor. Bizde Mert Mobilya olarak kulübümüzün Kayseri Erciyes maçı deplasman sponsorluğunu üstlendik. Hep beraber yapacağımız desteklerle kulübümüz ayakta tutmalıyız. İnşallah deplasmanda Kayseri Erciyesspor'u yenerek galibiyet serimize devam ederiz. Ben futbolcularımıza başarılar diliyorum."dedi.

 

İnegölspor başkan yardımcısı Nurettin Aydemir ise" Kayseri Erciyes maçı sponsorluğunu üstlenen Mert Mobilya Genel Müdürü Aziz Beye teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz ay yaptığımız ziyarette bizi gerçekten çok güzel ağırlamıştı ve destek sözü vermişti. Bugünde sağ olsunlar hem takımımızı Kayseri'ye uğurlamaya hem de futbolcularımıza başarılar dilemeye geldiler. Aziz beyin yapmış olduğu destek tüm iş adamlarımıza örnek olmasını diliyoruz. Takımlar desteklerle ayakta duran kuruluşlardır. Sahada seyircilerimizin desteğine ihtiyacımız olduğu gibi saha dışında da iş adamlarımızın desteğine ihtiyacımız var.  İlçe halkından tek isteğimiz bizi yalnız bırakmasınlar. Ben tekrar Aziz beye destek ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum."ifadelerini kullandı.

 

Yapılan açıklamaların ardından kafile Kayseri'ye hareket etti.

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.