İnegöl’ü temsil edecekler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’ü temsil edecekler
21 Tem, 2016 / Per 18:18
/ 402 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyespor bünyesinde halter ve taekwondo branşında önemli başarılara imza atan sporcular Türkiye Şampiyonasında İnegöl’ümüzü temsil edecek.

20-24 Temmuz tarihleri arasında Rize´de düzenlenecek olan Türkiye İller Arası Ferdi Halter Şampiyonası ile 26 -31 Temmuz tarihleri arasında Konya’da düzenlenecek olan Minikler Taekwondo Şampiyonası’nda Belediyesporlu halter ve taekwondocular dereceye girmek için ter dökecek. 

Türkiye Şampiyonasında kendi sıkletlerin de İnegöl ve Bursa’yı temsil edecek olan sporculara başarılar dileyen Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Sporcu kardeşlerimizin şampiyonalardan başarı ile döneceklerine inancımız tamdır” dedi. 

BELEDİYESPOR BÜNYESİNDE FARKLI BRANŞLARDA SPORCULARIMIZ YETİŞİYOR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “İnegöl olarak ticarette, sanayide önemli başarılara imza atarken, bir taraftan da sosyal, kültürel ve sportif alanlarda önemli başarılar elde ediyoruz. Bu manada Belediyespor projesinin ne kadar doğru bir uygulama olduğunu zaman geçtikçe daha da iyi görüyoruz. Belediyespor bünyesinde oluşturduğumuz farklı branşlarda faaliyet gösteren sporcu kardeşlerimiz katıldıkları ulusal ve uluslararası organizasyonlar ile hem ilçemizi hem de ülkemizi başarı ile temsil ediyor ve önemli başarılara imza atıyorlar” dedi. 

LİSANSLI SPORCULARIMIZIN SAYISI ARTIYOR

2009 yılında kurulup bugüne kadar faaliyetlerini devam ettiren İnegöl Belediyespor 10 farklı branşta İnegöllü gençlere hizmet etmektedir diyen Aktaş; “Bu branşları tanımalarına ve ilerleyen dönemlerde bu branşları profesyonel düzeyde yapmaları için çalışmalara devam etmekteyiz. Bu kapsamda önem verdiğimiz branşlardan olan Halter ve Taekwondo branşında lisanslı sporcularımızın sayısı her geçen gün artıyor” dedi. 

HALTER’DE RİZE’DE BOY GÖSTERECEĞİZ

Rize´de düzenlenecek olan Türkiye İller Arası Ferdi Halter Şampiyonasına Belediyespor bünyesinde olan 5 sporcumuz katılıyor diyen Aktaş; “ Şampiyona ferdi bir yarışma olduğu için Bursa´yı temsilen 5 sporcumuz gidiyor. Sporcularımız değişik kilolarda ve kategorilerde iddialı sporcular. U-15 kategorisinde 50 kg’da Yunus Emre Alp, 62 kg’da Elçin Akman ve Enes Gidik, U-17 kategorisinde 62 kg’da İsmet Gürbüz ve 69 kg’da Ferhat Ali Yazıcı var. Bu sporcu kardeşlerimiz inşallah bu şampiyonadan başarıyla geri dönerler” dedi. 

TAEKWONDOCULAR İDDİALI

Konya’da düzenlenecek Minikler Taekwondo Şampiyonasına  Belediyespor adına 4 sporcumuz katılım gösterecek diyen Aktaş; “Sporcularımız kendi kilolarında başarılı olacaklarına yürekten inanıyorlar. Bu şampiyonada 27 kg’da Ömer Aksöyek, 30 kg’da Polat Taha Öztürk, 33 kg’da Emirhan Çakıcı ve 36 kg’da Metehan Kızılarslan boy gösterecek” dedi. 

Aktaş son olarak; “Türkiye Şampiyonası’nda farklı kilo ve kategorilerde yarışacak olan halter ve taekwondocu kardeşlerimize şimdiden başarılar diliyor, katıldıkları şampiyonalardan en iyi dereceler ile döneceklerini temenni ediyor, sporcularımızın İnegöl’ümüzü  en iyi şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyoruz” ifadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.