İnegöl’ü Türkiye Şampiyonası’nda Temsil Edecekler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’ü Türkiye Şampiyonası’nda Temsil Edecekler
30 Ağu 2017 / Çar 15:05
/ 3.988 Kez Okundu
| |

Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet programında yer alan Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında İnegöl Kafkasspor Tekvando sporcuları ter dökecek.

07-11 Eylül 2017 tarihleri arasında Samsun Yaşar doğur Spor Salonunda yapılacak olan şampiyonada İnegöl Kafkasspor Tekvando 6 sporcu ile mücadele edecek. Kafkasspor antrenmanı ziyaretinde Kafkasspor başkanı Yücel Doğru, Yönetim kurulu üyeleri Özcan Bayraktar, Mevlüt Civ ve Aydın Sevinç hazır bulundular.

Konu ile ilgili açıklama yapan Kafkasspor Kulübü başkanı Yücel Doğru, “Tekvando branşımız da yaklaşık 120 sporcumuz var. Altı sporcu ile mücadele edeceğimiz Türkiye Tekvando Gençler Şampiyonasına katılacak olan sporcularımıza her türlü desteği vermekteyiz. Şampiyonaya katılacak olan antrenör ve sporcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Samsundan madalya ile döneceklerine inanıyorum.” Dedi.

inegolonline.com/ haber_diger/Screenshot_2_4.jpg" />

Konuşmasının devamında başkan Doğru Şampiyonaya katılacak gençleri tebrik etti. Doğru “Kafkasspor olarak çocuklarımıza ve gençlerimize yeni kapılar açmak, yeni ufuklar göstermek ve imkanlar sağlamakla yükümlü olduğumuzu düşünüyorum. Bu yükümlülüğü elimizden geldiğince yerine getirmeye çalışıyoruz. Spor kulübümüz bünyesinde lisanslı olarak spor yapan genç arkadaşlarımıza yaptıkları spora daha iyi yoğunlaşabilmeleri ve branşlarında ilerleyebilmeleri için destek olmaya çalışıyoruz. Onlar sıkı bir şekilde çalışmaya devam ettikleri sürece biz de maddi-manevi her zaman yanlarında olacağız. Yeter ki gençlerimiz sporla ilgilensinler. Türkiye şampiyonasında sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Kafkasspor Tekvando Antrenörü Mehmet Küçükdağ Samsunda İnegöl’ü ve Kafkasspor’u en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti. Konu ile ilgili konuşan Antrenör Küçükdağ “Ülkemizde düzenlenen tekvando şampiyonalarına kulüp olarak her yaş grubunda katılıyoruz. Salonumuz sporcuları arasında Türkiye şampiyonu sporcularımız ve Avrupa derecesi olan sporcularımız bulunmaktadır. Antrenör olarak hedeflerimiz daha büyük başarılar elde etmektir. Spor salonumuzda çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bizlere her zaman destek veren Kulüp başkanımız Yücel Doğru’ya, sporcularımıza eşofman hediye eden Yönetim kurulu üyelerimize ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

inegolonline.com/ haber_diger/Screenshot_1_6.jpg" />


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.