İnegöl’ü yasa boğan ölüm

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
04 May 2018 / Cum 17:57
/ 109.291 Kez Okundu
| |

Eski İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, Antalya’da hayatını kaybetti.

İnegöl’de önceki dönem belediye başkan yardımcısı olan Yusuf Şen, bayi toplantısı için gittiği Antalya’da bir otelde odasında ölü bulundu. 


İnegöl’de 2009 yılında belediye meclis üyesi seçilen ve daha sonra Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Yusuf Şen (55), işadamı arkadaşı ile birlikte bayi toplantısı için gittiği Antalya’nın Kemer ilçesinde otele yerleşti.

Öğleden sonra Yusuf Şen’in odasını temizlemek üzere içeriye giren otel personeli Şen’in yatakta hareketsiz yattığını gördü. Çağırılan 112 Acil Servis sağlık ekibi, Yusuf Şen’in hayatını kaybettiğini belirledi. 


Olaydan sonra Kemer Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ve Asayiş Büro amirliklerine bağlı ekipler otele gelip odada araştırma yaparken, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı Filiz Sarkaya ve Kemer İlçe Emniyet Müdürü Rasim Oymaağaç da otele gelerek inceleme yaptı. 


İncelemenin ardından Yusuf Şen’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Antalya Grup Başkanlığı Morguna gönderildi.

CENAZESİ BUGÜN

Yusuf Şen'in cenazesi 5 Mayıs 2018 Cumartesi (Bugün) öğlen namazına mütekakip kılınacak olan cenaze namazının ardından Mahmudiye mezarlığına defnedilecek.






Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.