İnegöl’ün Ankara’daki sesi olacağım

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’ün Ankara’daki sesi olacağım
22 May 2018 / Sal 13:20
/ 7.210 Kez Okundu
| |

CHP 2. Bölge 4. Sıra milletvekili adayı Erkan Dönmez yaptığı açıklamada İnegöl’ün Ankara’daki sesi olacağım dedi.

Erken seçim olmasından dolayı ön seçim yapamadıklarını ifade eden CHP İnegöl ilçe başkanı Necmi Demir “CHP her seçimlerde üyeleri arasında ön seçim yaparak adaylarını belirlerdi ama bildiğiniz gibi bu erken seçimde bu ön seçimi yapma fırsatımız olmadığı için genel merkezimizden yapılan bir seçim var buna saygı duyuyoruz. “

ERKAN DÖNMEZ’E GÜVENİYORUM

Erkan Dönmez’e çok güvendiğini ifade eden Necmi Demir “İnegöl’ü çok iyi bilen, Kurşunlu’da 2 dönem belediye başkanlığı yapan bir kardeşimiz milletvekili adayı oldu.  Bizim isteğimiz ve temennimiz adayımızın 3. Sırada aday olması yönündeydi ama biliyorsunuz elde olmayan imkânlardan kaynaklanıyor.  Biz bu bölgeden 4. Sıradan milletvekili çıkaracağımıza inanıyoruz.  Daha öncede demiştim İnegöl’den 2 milletvekili göndereceğiz demiştik.  İnşallah Erkan Dönmez’i parlamentoya göndeririz. Ben Erkan’a o kadar güveniyorum ki kimseyi ayırmadan Türkiye için çalışacağına inanıyorum.”

HUZURLU BİR SEÇİM OLUR

4. sıradan aday gösterilmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Erkan Dönmez  “Ülkemiz bir seçime gidiyor. 24 Haziran’da mutlu huzurlu bir seçim olur temennim var.  Öncelikle 2. Bölge 4. Sıradan milletvekili adayı olmamdan dolayı gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bu süreçte beni yalnız bırakmayan ilçe başkanıma, il başkanıma ve partililerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

KİMSENİN YÜZÜ GÜLMÜYOR

“Türkiye’nin son zamanlarda önü tıkanmış durumda. Çiftçinin kamyoncunun esnafın mutlu olmadığı maalesef kimsenin yüzü gülmediği ülke konumuna getirilmemizden dolayı böyle bir erken seçimin kararı alınmıştır.”

BENİ İYİ TANIRLAR

Belediye başkanlığı döneminden iyi tanındığını ifade eden Dönmez “Belediye başkanlığı dönemimde de sizler özellikle basın mensupları ve diğer partili dostlarım beni çok iyi tanırlar. Ben herkesi kucaklayan hiçbir siyasi parti ayrımı yapmayan İnegöl adına Bursa adına ülkem adına her türlü gayret ve çabayı göstereceğimi bilmenizi istiyorum.”

İNEGÖL’ÜN ANKARA’DAKİ SESİ OLACAĞIZ

İnegöllülerin Ankara’daki sesi olacağını belirten Dönmez “İnegöl artık ilklerin yeri olması lazım. İnegöl en iyi yerde en iyi hizmeti alması gereken bir anlayışta olması lazım. İnegöl’ün bütün herkesi kucaklayan bir milletvekiline ihtiyacı var. Eğer beni göreve getirirseniz İnegöl halkına şunu ifade ederim ki İnegöl’ün sesi Ankara’da biz olacağız. İnegöllünün tırnağına bir şey batsa onun sorunlarını ve problemlerini çözme adına elimizden geleni yapacağız.”

İNEGÖL’Ü İL YAPACAĞIZ

İnegöl’ün il olması için kararlı olduğunu vurgulayan Dönmez “İnegöl’ün il olması için elimden gelen gayret ve çabayı bundan önce ilçem ile birlikte gösterdiğim gibi eğer milletvekili olursam İnegöl’ü il yağacağımıza emin olduğumu göstermek istiyor bu kararlılıkla sizlere sevgi ve saygılar sunuyorum.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.