İnegöl'ün Bilgin abisi emekliye ayrıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl'ün Bilgin abisi emekliye ayrıldı
#İnegöl | Haber Merkezi
12 Şub 2024 / Pzt 16:22
/ 9.201 Kez Okundu
| |

İnegöl Tapu ve Kadastro Müdürlüğünde önemli değişiklikler yaşandı. Kadastro Müdürlüğü'nde uzun yıllar hizmet veren Bilgin Özçağlar emekli olurken, Tapu Müdürlüğü'nde İsa İzzet Kaydı ve Gökhan Dağdelen'in tayinleri gerçekleşti.

Bilgin Özçağlar, 1985 yılında başladığı İnegöl Kadastro Müdürlüğü görevinden, 39 yılın ardından emekliye ayrıldı. Toplamda 45 yıllık devlet memurluğu kariyeri, yaş haddi nedeniyle son buldu. Özçağlar'ın emekliliği, mesai arkadaşları tarafından duygusal bir törenle kutlandı.

İnegöl Tapu Müdürlüğü'nde ise İsa İzzet Kaydı, 2020'de başladığı görevden Adıyaman Tapu Müdürü olarak tayin edildi. Aynı şekilde, Gökhan Dağdelen de 2023'te göreve başlamasının ardından Iğdır Tapu Müdürü olarak yeni bir göreve atandı. 

Yeni Atamalar ve Törenler
Tapu Müdürlüğünde çalışan Pembe Durak, müdür yardımcısı olarak atandı. Bu atama, İnegöl Tapu Müdürlüğünde kadın yöneticilerin önemini vurguluyor. Atamalar ve emeklilik töreninde plaketler ve hediyeler takdim edildi, İnegöl Tapu Müdiresi Havvanur Cengiz tarafından özel olarak plaketler sunuldu.

 İnegöl Tapu Müdüresi  Havvanur Cengiz;
"45 yıllık hizmetin ardından emekliye ayrılan Bilgin Özçağlar ve yeni görevlerine tayin edilen İsa İzzet Kaydı ile Gökhan Dağdelen'e hizmetleri için teşekkür ederiz." diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.