İnegöl’ün çekim projesi ihaleye çıkıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’ün çekim projesi ihaleye çıkıyor
#İnegöl | Haber Merkezi
22 Ağu 2020 / Cmt 13:30
/ 6.466 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ın önemli projelerinden biri olan Kanal İnegöl projesi 17 Eylül’de ihaleye çıkıyor.

Bedre deresinin Mesudiye Mahallesi bölgesinde kalan Bedre deresinin ıslah çalışmaları sonrası yapılacak proje ile bölgede yeni bir çekim alanı oluşturulması hedefleniyor.

BİR SENEDE BİTİRİLECEK
İnegöl Belediyesi’nin Kanal İnegöl Projesini 17  Eylül Perşembe günü saat 10.30’da İnegöl Belediye ek hizmet binasında bulunan Meclis Salonunda yapılacak olan İnegöl Belediyesi Kanal İnegöl Projesi Bedre Su Deresi Islah Çalışmaları Yapım İşi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak başlayacak olan projenin bitirilmesi 1 yıl sürecek.

BÖLGEYE PRESTİJ KATACAK
Daha önce yaptığı açıklamada, Bedre deresinin Mesudiye Mahallesi’nde olan bölgesinde Kanal İnegöl projesi yapacaklarını belirten başkan Taban “Bedre deresinin ıslahını yapacağız.  Bu bana göre bölgeye prestij katacak önemli çalışmalardan bir tanesi olacak.  Biz buranın plan ve projelerini ön hazırlığını yaptık mahalleyi çekim noktası olacak. Burada kanal çalışması yaparak burada güzel alanlar oluşturacağız. “ ifadelerini kullanmıştı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.