İnegöl’ün deprem raporu çıkartılacak mı?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’ün deprem raporu çıkartılacak mı?
#İnegöl | Haber Merkezi
17 Şub 2023 / Cum 14:03
/ 5.534 Kez Okundu
| |

İnegöl Ticaret Sanayi Odası başkanı Yavuz Uğurdağ İnegöl’ün depreme hazır mı sorusuna “Bizim meslek komitelerimiz var. Bu meslek komitelerimiz çalışacak. Öncelikle bakanlarımız yerel yönetimler bu planlamaları yapması gerekiyor. Bizde raporlarımızı hazırlarız, bizde çalışmalarımızı hazırlarız İnegöl için neler yapılması gerekiyor bunları hazırlarız.” Dedi.

İnegöl’de olası bir depremde kaç binanın zarar göreceği ile alakalı bir rapor hazırlayacak mısınız sorusuna cevap veren İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ  “Bir musibet bin nasihatten evladır. Biz bu musibetleri daha önce çok kez yaşadık. Her daim bu ülke bu musibeti yaşayacak artık nasihate çevirip çözüm önerileri üretmemiz gerekiyor.  Bu çözüm önerileri ile birlikte deprem ile ilgili bir planlama ve bu planlamayı hayata çevirmemiz gerekiyor.”

MESLEK KOMİTELERİMİZ ÇALIŞACAK
“Bizim meslek komitelerimiz var. Bu meslek komitelerimiz çalışacak. Öncelikle bakanlarımız yerel yönetimler bu planlamaları yapması gerekiyor. Bizde raporlarımızı hazırlarız, bizde çalışmalarımızı hazırlarız İnegöl için neler yapılması gerekiyor bunları hazırlarız. Bugünden itibaren daha önceki deprem felaketlerini unuttuğumuz gibi bu felaketinde unutulmasını istemiyorum. Unutulmadan canlı tutulmasını ve artık deprem ile ilgili en az zararla atlatılmasını sağlamalıyız. Tabi ki takdiri ilahidir ama en az zararla en az can kaybıyla o anda çözüm üretilmiş bir şehir olmamızı istiyoruz. Bunun için çalışmalarımız devam edecek. Artık çözüm önerileri ile çalışmamız lazım kurum olarak ta sonuna kadar yanındayız.”





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.