İnegöl’ün eksikleri 4 koldan gideriliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’ün eksikleri 4 koldan gideriliyor
#İnegöl | Haber Merkezi
24 May 2021 / Pzt 11:45
/ 1.841 Kez Okundu
| |

Şehrin her bir köşesinde dört koldan hizmet seferberliğini sürdüren İnegöl Belediyesi, eksikleri gidermeye devam ediyor. Sokağa çıkma kısıtlamalarını fırsata çeviren ekipler, çalışmalarını sürdürüyor.

Her kısıtlama zamanlarını fırsat haline dönüştüren İnegöl Belediyesi, hem şehrin temizliğini yapıyor hem de eksikleri giderme konusunda çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kırsal Alibeyköy Mahallesi'nde yapımı devam eden yeni hayvan pazarına ulaşım için yolları açmaya devam ederken, mahalle merkezinde de parke taşı kaplama çalışmaları yapıyor. Ekipler Yeni Mahalle'de tretuvar yenilerken, şehirdeki parklarda aydınlatmaların tamiratını yapıyor.
 
KAVŞAKLAR TEMİZLENİYOR

Özellikle temizlik noktasında şehirde bilincin artması için çalışmalar yapan İnegöl Belediyesi, diğer yandan da araç geçişinin yoğun olduğu kavşaklardaki yol kenarlarında temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri aynı zamanda kaldırımları baştan aşağı gözden geçirip temizliyor. Çalışmalar gün boyu devam ediyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.