İnegöl’ün en sessiz düğün konvoyu!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
01 Eyl 2019 / Paz 13:21
/ 9.676 Kez Okundu
| |

İnegöl’de bisiklet turlarında tanışarak flört eden bisiklet sever Ömür Saygılı(26) ve Kadir Aktürk(28) çifti, gelin konvoyunu bisikletle yaptılar. Gelin ve damatlığını giyen bisiklet sever çift, şehri klasik bisikletle gezerek düğün konvoyu yaptılar. Genç çifte İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’da bisikletiyle katılarak destek verdi.

1 yıl önce bisiklet turunda tanışan genç çift, kısa sürede birbirini severek flört etmeye başladılar. Bu ilişkiyi düğünle birleştirmek isteyen çift, ilginç bir düğün konvoyuna imza attılar. Damatlık ve gelinliği giyip İnegöl Belediyesi önüne gelen çift, klasik bisiklete binerek bisiklet tutkunu 50 civarındaki arkadaşlarıyla şehri dolaştılar. Çifti gören vatandaşlar meraklarını gizleyemediler.

HAYAL ETTİK GERÇEK OLDU
Damat Kadir Aktürk, “İnegöl de bir farkındalık oluşturmak için böyle bir düğün konvoyu düzenlemek istedik. Yıllardan bu yana bisiklet biniyorum. Böylelikle eşimle tanıştım. Konvoyumuzu araçsız yaptık çünkü insanların kafalarını şişirmek istemedik. Farklı bir şey olsun dedik ve bisikletle konvoyumuzu yapıyoruz. Hayal ettik gerçek oldu.” Dedi.

BİSİKLETİYLE TAVLADI
Gelin Ömür Saygılı, “Beni bisikleti sayesinde tavladı. Destek verenlere teşekkür ediyorum. Artık İnegöl de yaşayacağım. Beni sevin, İnegöl’ü seviyorum” diye konuştu.

MUTLULUKLAR DİLİYORUM
Belediye Başkanı Alper Taban da, “Genç çiftimize mutluluklar diliyorum. Şehrimiz de bisiklet kullanımına müsait bir şehir. Hatta 1957 yılında ilk bisiklet belgesi verilmiş. İnşallah güzel bir düğün konvoyu olacak. Bende mutluyum. Bu bir cesaret işi. Tebrik ediyorum” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.