İnegöl'ün 'il' iddialarına Başkan Taban'dan cevap

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl'ün 'il' iddialarına Başkan Taban'dan cevap
#İnegöl | Haber Merkezi
31 Ağu 2022 / Çar 17:18
/ 9.398 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Bursada Bugün TV ortak yayınıyla İGF TV üyesi tüm medyalarda 'Biz Bize' programında ilçe ve projelerine dair değerlendirmelerde bulundu. Başkan Taban, programda uzun zamandır Bursa gündeminde olan 'İnegöl'ün il olması' ile ilgili soruların cevabını da verdi.

İnegöl Kent Müzesi'nde çekimleri yapılan program, Bursada Bugün TV ve İGF TV ortak yayınıyla İGF'ye üye medyalardan aynı anda izleyicilerle buluştu.

"NİYE OLMASIN?..."

Başkan Taban, İnegöl'ün il olacağı yönündeki iddialara "Niye olmasın" yanıtını verirken, konuşması boyunca İnegöl'den de 'şehir' kimliğiyle bahsetti.

"İnegöl'ün il olması er geç bir gün olacaktır" diyen Başkan Taban, "Fakat hükümetimizin gündeminde şuan böyle bir çalışma yok. Böyle bir çalışma olacağı takdirde İnegöl'ün il olmaya aday bölgelerin başında geleceğini söyleyebilirim. 2014 yılı itibariyle Bursa Büyükşehir uygulaması İnegöl'de de uygulanmaya başlandı. Bu modelleme şu an deneniyor. Bunun artıları eksileri değerlendirilecektir. Bizler İnegöl'ün il olması konusundaki görüş ve kanaatlerimizi gerekli yerlere rapor halinde ilettik" diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.