İnegöl’ün il olması için komite kurulsun

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’ün il olması için komite kurulsun
23 Ara 2017 / Cmt 19:00
/ 4.067 Kez Okundu
| |

Erbakan Vakfı İnegöl İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Aydın yaptığı açıklama ile İnegöl’ün il olması için bir komitenin kurulmasını talep etti.

Ticari potansiyeli, lojistik a&cced il;ısından önemli bir bölgede yer alması ve coğrafi konumu itibariyle güzel şehrimiz İnegöl'ümüzle ilg ili uzun yıllardır gündeme gelmesine rağmen bir türlü sonuca ulaşılamayan İL olma konusu yeniden gündeme geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sn. Kemal Kılı&cced il;daroğlu'nun resmi önergeyle İnegöl'ün İl olmasını talep etmesi her İnegöl sevdalısı vatandaşımız gibi bizleri de heyecanlandırdı. Kend ilerine teşekkür ediyoruz.

Yapılan bu teklifin ardından ciddi anlamda bir &cced il;alışma yürütülmemesi, bir ka&cced il; kurum dışında Siv il Toplum Kuruluşları, Siyasi Part iler ve özellikle iktidar kanadından hi&cced il; dikkate alınmamasını doğru bulmuyoruz. Sürecin oldubittiye gelmeden ve zaman kaybetmeden en iyi şek ilde değerlendir ilmesi gerektiğini düşünüyoruz. &Cced il;ok net bir şek ilde ifade etmek isteriz ki, biz İnegöl'ün il olmasının siyasi kaygılara kurban gitmesini istemiyoruz.            Şuan ortada resmi bir teklif varken bunun iyi değerlendir ilmesini ve bir İL olma komisyonu kurulmasını teklif ediyoruz.

Bu süre&cced il; olumlu neticelenirse öyle zannediyoruz ki İnegöl'ün yanı sıra ülke genelinde bir&cced il;ok il&cced il;e il yapılacak. Bizim hassasiyetimiz İnegöl'ümüzün hem il yapılması hem de plakasının 82 olması.        Bu sayede 54. Hükümet Başbakanı ve M illi Görüş Lideri Merhum Erbakan Hocamızın, 1997 yılında Bursa ziyareti esnasında İnegöl'ün 'İL'  olmasıyla ilg ili plaka numaralarından dem vurarak "ya 81 ya 82 işte o kadar" sözü yerine gelmiş olacak. M illi Görüş camiası olarak bunu &cced il;ok arzu ediyor, İl&cced il;e Kaymakamlığımız öncülüğünde kurulmasının uygun olacağını düşündüğümüz komitede aktif olarak görev alacığımızı ifade ediyoruz. 

inegolonline.com/ haber_diger/e8924cb5-bf48-4d4b-8b69-89588987c984.jpg" />





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.