İnegöl’ün il olmasını destekliyoruz

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’ün il olmasını destekliyoruz
27 Oca 2018 / Cmt 20:00
/ 1.317 Kez Okundu
| |

İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyaret programına İnegöl Kent Konseyi  Başkanı Haydar Cerrah ve yönetim kurulu üyeleri ile  MHP İnegöl İl&cced il;e Başkanı Hayati Bedir ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

Programda bir konuşma ger&cced il;ekleştiren MHP İnegöl İl&cced il;e Başkanı Hayati Bedir, ziyaret nedeniyle İnegöl Kent Konseyi  Başkanı Haydar Cerrah ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Bedir, İnegöl'ün il olması konusu ile ilg ili konuşarak, " M illiyet&cced il;i Hareket Partisi olarak İnegöl'ün il olmasını arzuluyor ve destekliyoruz. İl&cced il;e teşk ilatımızda görev yapan tüm arkadaşlarımız ile birlikte  İnegöl'de yaşanan her türlü soruna kaktı koymaya &cced il;alışıyoruz. İnegöl'ün sorunları siyaset üstü meselelerdir. Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz ve hepimiz bu şehrin sorunlarına &cced il;özüm aramamız gerekiyor. Bu noktada kent konseyine de destek vermeye her zaman hazırız" şeklinde konuştu.

 

 

Daha sonra konuşan İnegöl Kent Konseyi  Başkanı Haydar Cerrah ise, MHP İnegöl İl&cced il;e Başkanı Hayati Bedir ve yönetim kurulu üyelerine başarılar d iledi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.