İnegöl’ün kadın belediye başkan adayından çok konuşulacak sözler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’ün kadın belediye başkan adayından çok konuşulacak sözler
#İnegöl | Haber Merkezi
14 Şub 2024 / Çar 21:00
/ 12.046 Kez Okundu
| |

İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Sevda Özcan, parti binasında düzenlediği basın toplantısında 'Bizler Geliyoruz' temasıyla yola çıktıklarını açıkladı. Özcan, mevcut belediye Alper Taban’ı 'Facebook belediye başkanı' olarak nitelendirerek, 50 milyon TL’ye bitmesi gereken belediye binasını 300 milyon TL’ye bitirdiler iddiasında bulunarak sert bir dille eleştirdi.

Bugün gerçekleşen İYİ Parti Meclis grubunda belediye başkan adaylığı açıklanan Sevda Özcan parti binasında partililer tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı.

Parti binasında yaptığı açıklamada mevcut belediye yönetimini sert bir dille eleştiren Özcan “Bizler geliyoruz temasıyla teması ile yola çıktık. Geliyoruz Facebook belediye başkanını sosyal medyası ile baş başa bırakmak için geliyoruz. Facebook belediyeciliği değil vatandaşımız ile el ele baş başa şehrimizi yönetmek için geliyoruz. Sayın belediye başkanımızın bendeki ismi Facebook belediye başkanıdır. Kendisinin İnegöl’e dair eseri yoktur. Sosyal medyasında rabbimin eserlerini dağı manzara fotoğrafları paylaşarak belediye başkanlığını sürdürüyor.” Dedi.

BELEDİYE BİNASINI 300 MİLYON TL’YE BİTİRDİLER
Yeni belediye binasının ihalesinin 50 milyon TL’ye yapıldığını 300 milyon TL’ye bitirildiğini öne süren Özcan “Tek bir eseri var diye biliyorum belediye sarayı onu da şu vizyonla yaptı bitirdi. 2018 yılında 50 milyon TL bütçe ile başlandı 5.5 yılsonunda 300 milyon TL bütçe ile tamamladılar. Bu vizyonla yönetiliyor İnegöl. İnşallah 31 Mart’ta Facebook belediye başkanlığına son vereceğiz. “ dedi.

KÖY GİBİ YÖNETİLMEKTEN KURTARACAĞIZ
İnegöl’ün köy gibi yönetildiğini öne süren Sevda Özcan “İl olma kapasitesinde ki İnegöl’ümüzü köy gibi kasa gibi yönetilmekten kurtarıp marka şehir yapacağız. Şehrimizin eksiklerini biliyoruz proje lansmanın da projelerimizi açıklayacağız. “

CEKETİMİZİ KOYSAK ALIRIZ MANTIĞINDALAR
İnegöl’de iktidar partisinin ceketimizi koysak alırız mantığında olduğunu öne süren Özcan “Öksüz bırakılan üreticilerimizin yanında olacağız 9 ay önce mazotun fiyatı 18 TL idi. Mazot şuan 45 TL, bizler bu arkadaşlara bu seçimde bir cevap vermez isek, İnegöl’den ceketimizi koysak alırız mantığını değiştirmez isek Temmuz gibi mazot 60 TL olarak düşünmemiz gerekiyor.  “

İNEGÖL’ÜN İLK KADIN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
Öte yandan Sevda Özcan İnegöl’ün siyasi tarihinde ilk kadın belediye başkan adayı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.