İnegöl’ün parlayan yıldızı Edremit’te görücüye çıktı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’ün parlayan yıldızı Edremit’te görücüye çıktı
#İnegöl | Haber Merkezi
09 Eyl 2019 / Pzt 14:41
/ 2.976 Kez Okundu
| |

Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM), Edremit’te düzenlenen Mysia Uluslararası Havacılık Festivalinde görücüye çıktı.

Körfez Sportif Havacılık Kulübü Derneğince bu yıl 6’ncısı düzenlenen Mysia Uluslararası Havacılık Festivali, 5-6 Eylül tarihlerinde Balıkesir’in Edremit ilçesinde gerçekleştirildi. 2 günlük festivalde, İnegöl turizminin parlayan yıldızı DOSTUM’un da tanıtımı yapıldı.

Festivalde 35 sivil uçak ve Türk Hava Kuvvetlerinin F-16 gösteri uçağı SOLOTÜRK gösteri yaptı. Uçakların gösterilerini izlemek isteyen 10 bin kişi, Akçay kordonunu doldurdu. Akçay sahilinde uçuş okullarının ve sivil pilotların yakın geçişleri ve gösteri uçuşları, izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı. Festival kapsamında 35 sivil uçak, 1 gyrocopter gösteri uçuşu yaptı. Festival, Türk Hava Kuvvetlerinin F-16 gösteri uçağı SOLOTÜRK’ün gösterisiyle sona erdi.

Festivalde kurulan DOSTUM standıyla İnegöl ve Doğa Sporları ve Turizm Merkezinin tanıtımı da yapıldı. Gösterileri izlemek için alanda bulunan binlerce kişi, DOSTUM’a da büyük ilgi gösterdi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.