İnegöl’ün Sultanlarından Anlamlı Yardım

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’ün Sultanlarından Anlamlı Yardım
10 Oca 2018 / Çar 17:19
/ 4.540 Kez Okundu
| |

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde 26 bin kişinin üye olduğu İnegöl’ün Sultanları grubu, maddi yetersizlikler nedeniyle tedavi görmekte zorlanan 6 aylık engelli bebek için destek topladılar.

Facebook sitesinde yer alan İnegöl’ün Sultanları grubu, 6 aylık olan engelli, beyninde kist bulunan ve beyin kanaması geçirmiş olan bebek için seferber oldular. Grup yöneticilerine ulaşan ve isminin gizli tutulmasını isteyen anne, bebeğinin engeli bulunduğunu, beyin küçüklüğü ve beyin kisti bulunduğunu, beyin kanaması geçirdiğini, epilepsi hastası olduğunu ve belgelerle bunu kanıtlayabileceğini belirterek katarakt ameliyatı için 5 bin TL’lik ücretin bir kısmının Kaymakamlık tarafından karşılandığını, kalan kısım için maddi yetersizlik nedeniyle destek aradıklarını ifade etti. Muayene ücretlerini karşılayamayarak yardım isteyen anne için harekete geçen kadınlar, kalan miktarı aralarında toplayarak yardıma muhtaç anneye takdim ettiler.

 

İnegöl’ün Sultanları grubunda yer alan bir teyzenin kampanyaya 10 TL destekte bulunarak; “Kızım bütün param bu kadar. Alın bunu” demesi duygusal anlara sahne oldu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.