İnegöl’ün yeni giriş kapısı burası olacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’ün yeni giriş kapısı burası olacak
#İnegöl | Haber Merkezi
12 Ara 2023 / Sal 14:15
/ 32.848 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi, şehrin kuzey kısmında yer alan Boğazköy Barajı manzarasına sahip 451 bin m2'lik alanda inşa ettiği Bursa'nın en büyük Millet Bahçesi'nde yol yapım çalışmalarına devam ediyor. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban İnegöl’ün yeni giriş kapısı olarak burası değerlendirilebilir dedi.

Bursa'nın en büyük Millet Bahçesi projesi kapsamında yapılan çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Alper Taban, projenin İnegöl'üne yeni bir çekim merkezi kazandıracağını vurguladı. Boğazköy Barajı manzarası ve doğal güzellikleriyle öne çıkan bu alanda şehir gelişim bölgesi olarak da düşünüldüğünü ifade eden Taban, hemen karşı tarafta bulunan Ağaç İşleri Sanayi Bölgesi, ilerideki Kuzey Anadolu Otoyolu ve Hızlı Tren projesinin bu bölgenin değerini artıracağını belirtti.
 
İlk aşamada 6 km araç yolu açma çalışmalarının tamamlandığı Millet Bahçesi'nde ikinci ihale kapsamında 6,1 km yürüyüş yolu açılması için çalışmaların sürdüğü bilgisini paylaşan Başkan Taban, ayrıca bölgede 900 metre uzunluğunda ve 8500 m3 taş duvar imalatının yapıldığını ifade etti.
 
Millet Bahçesi'nin İnegöl'ün yeni bir giriş kapısı olacağını dile getiren Başkan Taban, yeşillikler ve ağaçlar içinde keyifli zaman geçirilebilecek bir mekan olacağını belirtti. Projenin, İnegöl'ün çehresini değiştirecek ve şehre yeni bir yaşam alanı kazandıracak önemli bir adım olduğunu vurgulayan Başkan Taban, ekiplerin gayretle çalışarak en kısa sürede Millet Bahçesi'ni hizmete açmayı hedeflediklerini söyledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.