İnemato’nun şampiyonu Okyanus Koleji

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnemato’nun şampiyonu Okyanus Koleji
11 May 2018 / Cum 17:55
/ 1.550 Kez Okundu
| |

Özel İnegöl Okyanus Koleji İnemato’ da Takım Olarak Şampiyon Oldu.

MADALYALARI TOPLADI

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 7.sİ düzenlenen İNEMATO Yarışmalarında, Özel İnegöl Okyanus Koleji tüm okullar arasında takım olarak 1. oldu. 7 ve 8. Sınıf öğrencilerinin katıldığı yarışmada; 7.sınıflarda Emine Çağla Güler altını madalya, Yılmaz Turan gümüş madalya,  Pelin Özcan gümüş madalya, Numan Affan Kahya gümüş madalya, Harun Buğra Köse gümüş madalyaya layık görüldüler. Zehra Zülal AKPINAR ise 8. sınıflarda arasında İnegöl 1.si olarak altın madalya, Zehra Bayram altın madalya, Yiğithan Çalışkan altın madalya, Yusuf Şahin Yıldız gümüş madalya ve Cansu Uysal bronz madalya alarak Okyanus Koleji ni en iyi şekilde temsil ettiler. Özel İnegöl Okyanus Koleji geçen yıldan devraldığı İnemato şampiyonluğunu bu yılda koruyarak 10 Madalya ile takım şampiyonluğunu sürdürdü..

Özel İnegöl Okyanus Koleji Müdürü Mehmet BAŞTÜRK yaptığı konuşmasında: “matematik olimpiyatlarının İlçemizde yapılmasının çok önemli olduğunu, örnek bir çalışma olduğunu belirterek olimpiyatlara katılan öğrencilerin bu yarışmalara aylar öncesinden hazırlandıklarını ve çok iddialı olduklarını gözlemledim. Bu öğrencilerimiz gelecekte matematik dehaları olarak ülkemize ve tüm insanlığa hizmet edeceklerdir. Bu yarışmalar tüm öğrenciler için çok önemli hazırlıklara ev sahipliği yapmaktadır. Bu vesile ile ilçelerinde derece alan öğrencilerimizi kutluyorum, emeği geçen öğretmen arkadaşlarıma ve ilçe milli eğitim müdürlüğüne çok teşekkür ediyorum”  dedi.

OKYANUSLU KİTAP KURDU BİRİNCİ OLDU

6 Özel 45 devlet okulunun katıldığı 156ortaokul öğrencisinin katıldığı Kitap okuma yarışmasında Okyanus Koleji 6. Sınıf öğrencisi Nisanur Deveci İnegöl Birincisi olarak Okyanus Kolejini en güzel şekilde temsil etti. Kitap okuma birincisi olarak Bisiklet hediyesiyle ödüllendirildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.