İngaz ailesi iftarda buluştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İngaz ailesi iftarda buluştu
17 Haz 2017 / Cmt 19:21
/ 2.958 Kez Okundu
| |

2003 yılından bu yana faaliyet gösteren İnegöl Doğalgaz Dağıtım Şirketi (İNGAZ) tarafından her yıl düzenlenen geleneksel iftarların 13’ncüsü geçtiğimiz akşam Bursa Tavacı Recep’te gerçekleştirildi.

2003 yılından bu yana faaliyet gösteren İnegöl Doğalgaz Dağıtım Şirketi (İNGAZ) tarafından her yıl düzenlenen geleneksel iftarların 13'ncüsü geçtiğimiz akşam Bursa Tavacı Recep’te gerçekleştirildi.
İftara, İNGAZ Genel Müdürü Faruk Coşkun, Genel Müdür Yardımcısı Abdulselam Demir, Mali İdari İşler Müdürü Yılmaz Uzun ve İNGAZ çalışanları katıldı.
Samimi bir ortamda geçen iftarın ardından konuşan İNGAZ Genel Müdürü Faruk Coşkun, “Her şeyden evvel Allah'a ham olsun ki, çalışma arkadaşlarımızla birlikte 13'üncü iftarımızı yapıyoruz. Allah bizlere, hep birlikte İNGAZ ailesi olarak daha uzun yıllar iftar etmeyi nasip etsin. Bütün bir yıl boyunca dişlerini tırnaklarına takıp İnegöl halkı için hizmeti bir ibadet bilen bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hayırlı, huzurlu, bereketli, herkes için bol kazançlı, ülkemiz için faydalı, güzel adımların atıldığı bir Ramazan olsun diliyorum" şeklinde konuştu.

inegolonline.com/ haber_diger/8d57dd6d-6182-48fb-b0a5-5be9cf6ed0da.jpg" />





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.