İNGAZ’dan Abonelerine Fatura Merkezi Uyarısı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İNGAZ’dan Abonelerine Fatura Merkezi Uyarısı
16 Mar 2016 / Çar 16:30
/ 9.554 Kez Okundu
| |

Son günlerde İNGAZ abonelerinin fatura ödeme merkezlerinden yaşadıkları sıkıntılar sonrası İNGAZ’dan abonelerine uyarı yapıldı.

İNGAZ genel müdürü Faruk Coşkun yaptığı uyarıda;  fatura ödeme merkezi adını kullanan bazı gerçek ve tüzel kişiler tarafından, bankaların bilgisi dışında özel bir anlaşmaya dayanmadan bankaların internet şubelerinde sunulan olanakların ticari amaçlarla kullanıldığı ve üçüncü kişiler adına, ücret karşılığında elektronik fon transferi (EFT), havale, hesaba para yatırma, isme para gönderme, fatura ödemeleri gibi işlemler yapılmakta. İNGAZ’ın bilgisi dışında, özel bir anlaşmaya dayanmadan bu tür iş yerleri tarafından yapılan işlemlerden doğabilecek risklerden ve oluşabilecek zararlardan dolayı İNGAZ’ın sorumluluğu bulunmamaktadır.” dedi.

Fatura ödeme merkezine yapılan fatura ödemelerinin sorumluğunun aboneler olduğunu belirtan İNGAZ genel müdürü Faruk Coşkun, İNGAZ faturalarını İNGAZ binasında bulunan fatura ödeme noktasından, her hangi bir PTT noktasından ya da anlaşmalı bankalardan güvenli bir şekilde ödeme yaparak doğabilecek sıkıntıların önüne geçmiş olurlar“ dedi.

inegolonline.com/diger_resimler/1632016-162439_284227.jpg" style="height:397px; width:600px" />


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.