İnsanlık Ölmedi Dedirten Olay

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnsanlık Ölmedi Dedirten Olay
 :
/ 2.248 Kez Okundu
| |

Şebboy caddesi üzerinde, İnegöl AVM mevkiinde meydana gelen kazada, ilginç bir olay meydana geldi. Özel otomobilin çarptığı yaralı anne ve kızını görüp, aracına alan bir vatandaş, ağır hasta ağabeyini bırakıp yarılıları İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürdü.

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı saat 22.00 sıralarında, İnegöl AVM kapalı otoparkı girişi mevkii Şebboy Caddesi üzerinde seyir halinde olan sürücü E.B.’nin yönetimindeki 16 GN XXX plakalı özel otomobil, caddenin karşısına geçmek isteyen 48 yaşındaki Seviye T. ile yanındaki kızı 11 yaşındaki Beyzanur T.’ye çarptı. Çarpmanın etkisi ile yere düşen anne ve kızı yaralandı.

DUYARLI VATANDAŞ

O sırada, ateşler içinde yanan ağır hasta kardeşi Gökhan E.’yi hastaneye götürdüğü sırada, kazanın olduğu bölgeden geçen Göksel E., kazada yaralanan anne ile kızını görünce, hemen durarak, kendi aracı içerisinde bulunan hasta kardeşini arabadan indirip, yaralı anne ve kızını aracına alarak İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine götürdü.

Yaralı anne ve kızı Acil Servisteki müdahalenin ardından tedavi altına alınırken, insanlık vazifesi yapan Göksel E., daha sonrada kaza mevkiinde bıraktığı hasta kardeşini alıp acil servise getirerek, tedavi ettirdi.

Yaralı anne ve kızının sağlık durumunun iyi olduğu, kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.