İnstagram’da Ramos çılgınlığı! Come to İnegölspor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnstagram’da Ramos çılgınlığı! Come to İnegölspor
#İnegöl | Haber Merkezi
23 Haz 2023 / Cum 17:13
/ 1.907 Kez Okundu
| |

Transfermarkt’te Ramos’un İnegölspor’a transfer söylentileri sonrası sosyal medyada İnegölspor çılgınlığı yaşanıyor.

Dünyaca ünlü web sayfası transfermarkt.com sitesinde Sergio Ramos’a ait bilgilerin yer aldığı sayfada transfer söylentileri bölümünde 2 takım yer almakta. Türkiye’den iki kulübün yer aldığı sayfada birinci sırada %43 ile İnegölspor yer alırken ikinci sırada %41 ile Beşiktaş yer almakta.
37 yaşındaki yıldızın güncel piyasa değer 6 milyon Euro olmasına rağmen İnegölspor adının burada geçmesi gündem oldu.

SOSYAL MEDYADA RAMOS ÇILGINLIĞI
Öte yandan Sergio Ramos’un İnstagram hesabına İnegölspor’lu taraftarlar “Come to İnegölspor” yazarak Romos’a mesaj atmaya başladılar.

İHTİMAL YOK
Öte yandan TFF’nin açıkladığı statüye göre 2.liglerde yabancı oyuncu oynatılması yasak. Her ne kadar transfermark’ta böyle bir söylenti olsada İnegölspor 2.ligde yabancı statüde bir oyuncu oynatamaz.

“BAŞKAN ŞAŞKIN”
Transfer söylentisi üzerine İnegölspor Başkanı Osman Sevim açıklama yaptı. Bizde şaşkınız dedi. Sevim, Sergio Ramos ile İnegölspor’un adının yan yana gelmesi bizi çok mutlu etti. Gönül isterdi ki dünyaca ünlü bir futbolcuyu İnegölümüz’de hemşerilerimize izletelim. Ama bu mümkün değil. Oynadığımız ligde kurallar gereğince yabancı oyuncu oynatamıyoruz. Ancak Sergio Ramos’u memleketimizde ağırlamak isteriz. Bu transfer söylentisi bile bizi mutlu etti. Hedefimiz İnegölspor’u önce 1. Lige sonra Süper Lig’e çıkarmak. Ondan sonra da dünya ünlü futbolcuları kadromuzda görmek istiyoruz" dedi.

ULUSAL MEDYADA GÜNDEM OLDU
İnegöl Online'nın gündeme taşıdığı konu sonrası bir çok ulusal haber sitesi, Sergio Ramos'un İnegölspor ile anılmasını gündemine alarak haber yaptı.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.