İnulaş; Şöförlerimizi Korumuyoruz

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnulaş; Şöförlerimizi Korumuyoruz
 :
/ 2.661 Kez Okundu
| |

İnegöl şehir merkezindeki toplu taşıma işlemlerini yürütmekte olan İNULAŞ A.Ş. firmasının yönetim kurulu Başkanı Ergin Ayçiçek, İnegöl’deki 2013 yılı toplu taşıma hizmetlerini değerlendirdi. Ergin Ayçiçek, 2013 yılının iyi geçmediğini ifade ederek, kardeşlik projesinin tam anlamıyla sürdüğünün altını çizdi.

108 normal araç ve 4 ilave büyük araçla şuanda İnegöllülere hizmet verdiklerini aktaran Başkan Ergin Ayçiçek, “2012 yılında 11 milyon 339 bin 53 kişinin ulaşımı sağlanırken, 2013 yılında ise toplamda 11 milyon 132 bin 581 kişinin ulaşımı sağlandı” dedi.

246 BİN KİŞİ ‘SERBEST KART’LA ÜCRETSİZ YARARLANDI

2013 yılı içerisindeki istatistik bilgiler hakkında açıklama yapan Başkan Ayçiçek, 2013 yılında tam biletle 7 milyon 852 bin 722 kişinin, öğrenci biletiyle 2 milyon 906 bin 706 kişinin, serbest kartla 245 bin 947 kişinin, 3 binişlik kartla 9 bin 652 kişinin, tek binişlik kartla 37 bin 493 kişinin, çift binişlik kartla 56 bin 446 kişinin taşındığını söyledi.

65 YAŞ ÜZERİ 23 BİN KULLANIM VAR

Ayçiçek, son üç ayda uygulamaya alınan 65 yaş ve üzeri tarifeden yararlanan vatandaşların toplamda  23 bin 160 kişiye ulaştığını  aktardı.

KENT KART UYGULAMASIYLA BERABER KARDEŞ OLDUK

2013 yılının güzel geçmediğini ifade eden Ayçiçek, “Zararlarımız var. Ama yine de şükrediyoruz. Sistemimiz güzel. Sistemimiz güzel olduğu için rahatız. Vatandaşımıza elimizden geldiği kadar hizmet ediyoruz, onlarla  iç içeyiz. Vatandaşlarımızın uyarılarını dikkate alıyoruz, zaten biz  vatandaşlarımız için buradayız. 4 kişilik ekibimiz sadece vatandaştan gelen ihbarlarla ilgileniyor. ‘Kent Kart’ uygulamasından önce hep birbirimizi yiyorduk. Kent Kart uygulaması ile beraber kardeş olduk. Tüm mahallelerle birlikte bir aile olduk. Eskiden birbirimizi görmek istemezdik. Şu anda öyle değil. Zaten bir gün birbirimizi görmezsek üzülüyoruz. Vatandaşı hiç mağdur etmeyen bir sistem uygulanıyor. Tıkır tıkır işliyor. İNULAŞ vatandaş için var” dedi.

KENT KART BAKİYELERİ SÜREKLİ  KONTROL EDİLMELİ

Vatandaşların, Kent Kartlardaki bakiyelerini sürekli olarak kontrol etmeleri gerektiğine işaret eden Ayçiçek, böylece bakiyelerinin bitip bitmediğini  öğrenerek, diğer müşterilere haksızlık yapılmasının önüne geçilmiş olacağını söyledi.

ŞOFÖRLERİMİZİ KORUMUYORUZ

Vatandaşlardan gelen şikayetlerle ilgili hiç bir zaman otobüslerde görev yapan şoförleri korumadıklarının altını çizen Ayçiçek, “Haksız kimse ona gereken cezayı veririz. Disiplin kurallarına uymayan şoförlerimize 3 bin 500 liraya kadar ceza uyguluyoruz. İNULAŞ personeli olarak bizim için önce vatandaşın memnuniyeti gelir. Bunu sağlamak için, her gün şoförlerimize 10’ar kişilik gruplar halinde eğitim veriyoruz” şeklinde konuştu.

MESLEKİ EĞİTİM KAMPUSUNA ÖĞRENCİ  SERVİSİMİZ DE VAR

Son olarak satın  alınarak şirket araç parkına katılan 4 adet büyük otobüsün kendi seferlerini yaptıktan sonra öğrenci servisi olarak da kullandığını aktaran Ayçiçek, “Servis araçlarımız, sabah seferlerinin ardından, Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampusuna 500 öğrenci taşıyor. Bu öğrencilerin servis ücretlerini ise, bir yıl boyunca Belediye ödeyecek” ifadelerini kullandı.

Kaynak Yıldırım Gazetesi





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.