İNULAŞ’TAN 10 TL hediye bakiye

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İNULAŞ’TAN 10 TL hediye bakiye
#İnegöl | Haber Merkezi
26 Haz 2019 / Çar 11:30
/ 8.740 Kez Okundu
| |

İNULAŞ Başkan Vekili Ergin Ayçiçek yaptığı açıklamada Kent Kart ile Fast Pay uygulamasında yapılan dolumla hediye 10 TL yükleneceğini ifade etti.

İNULAŞ A.Ş’den Kent Kart ile dolum yapanlara bir yenilik daha sunuyor.

FAST PAY İLE DOLUM

İNULAŞ Başkan Vekili Ergin Ayçiçek yaptığı açıklamada “İnegöllü vatandaşlarımızın Kent Kart dolumlarını daha kolay ve hızlı yapabilmeleri için Kentkart mobil ve Fastpay uygulamalarını akıllı telefonlarına indirerek ihtiyaçları olan birçok bilgiye ulaşabilir ve kent kartlarına dolum yapabilirler.”

10 TL HEDİYE

 Ayçiçek yeni kampanyada 10 TL hediye olduğunu ifade ederek “Yeni kampanyamızda Fastpay uygulamasından dolum yapan vatandaşlarımıza hangi kredi kartı olursa olsun 10 TL hediye yüklenecektir. Ayrıca Denizbank kredi kadından dolum yapan vatandaşlarımıza 15 TL yüklenecektir. Vatandaşlarımızdan ricamız Kentkart Mobil VE Fastpay uygulamalarını aktif bir şekilde kullanmalarıdır. “ dedi

MOBİL UYGULAMA İLE BAYİLERİ GÖREBİLİRSİNİZ

“Bu uygulamalar sayesinde vatandaşlarımız; Kent Kart bakiyesini görebilir, dolum yapabilir, yaklaşan otobüsleri görebilir, kendisine yakın dolum bayilerini görebilirler Vatandaşlarımız Kent Kart dolumlarınızı 95 adet dolum bayilerimizden, Kent Kart mobil ve Fastpay uygulamasından kolayca yapabilirler. Ayrıca 7/24 hizmet veren terminal bayimiz ve AVM karşısında somuncu baba önünde otomatik dolum makinasını da kullanabilirler. İNULAŞ olarak vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için gelişen teknolojiyi yakından takip etmekteyiz. Hayırlı yolculuklar dileriz.” İfadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.