23 Mar 2016 / Çar 16:43
/ 867 Kez Okundu
| |

İnegölspor’un kritik Aydın maçından aldığı 3 puan sonrası yüzler gülerken teknik direktör Taşkın Güngör bundan sonra ipler kendi elimizde dedi.

İnegölspor’un kendi evinde ikinci yarı attığı 3 golle kazandığı Aydın 1923 maçı sonrası açıklamalarda bulunan İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör “Mücadelemize devam ediyoruz İnegölspor olarak efelikle bir işimiz yok, biz sadece 3 puanımızı aldık.  Maça İnanılmaz durgun başladık. İkinci yarının en durgun maçlarından bir tanesiydi. Özellikle ilk yarı etkinliğimizin çok durgun olduğu maçlardan bir tanesiydi. Bazen futbolda oyunu tutmak gerekiyordu. İkinci yarı çok kullandığımız devreler stratejik olarak bir gol rakibin direncini kıracaktı, gerisi de geldi sıralamadaki hedeflediğimiz ilk 5 içinde aylar sonra yer aldık. Bundan sonra ipler kendi elimizde daha çok çalışacağız,  burayı korumak istiyoruz. Umarım bu mücadeleyi iyi bir şekilde sağlıklı bir şekilde Play OFF’a gireriz.

DAHA İŞ BİTMEDİ

İnegölspor olarak henüz işlerinin bitmediğini ifade eden İnegölspor başkanı Eşref Güç “Hafta arası olan maçlar seyirci sayısını düşürüyor. İnegölspor için lig yeni başlıyor. Play OFF oynayan beş takım vardı, bunlardan biri Aydınspor idi.  Aydın’ı yenip onları altımıza almış olduk. Daha iş bitmedi daha alınacak 18 puan var burada Tuzla’yı, Keçiören’i altımıza çekebilir miyiz diye çalışacağız. Şimdi önümüzde hayati Bucaspor maçı var, onlar Kartal’ı yendiler,  rahat değiller. Biz kendi maçlarımıza bakacağız.  İlk yarı iyi değildik ama ikinci yarı mükemmel bir İnegölspor seyrettik futbolcularımın hepsinin ayağına sağlık “ dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.