İş yeri sahibini darp eden Suriyeliler hakkında mahkeme kararını verdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
11 Tem, 2023 / Sal 18:02
/ 10.662 Kez Okundu
| |

Mahmudiye mahallesinde meydana gelen Suriye uyruklu kiracılar ile işyeri sahipleri arasında meydana gelen kavga büyüdü. Kavgaya karışan 4 Suriye uyruklu şahıstan 2'si tutuklandı.

Olay saat 15.00 sıralarında Mahmudiye Mahallesi Fatih caddesinde bir mobilya atölyesinde meydana geldi. İşyeri sahibi Talha Ö.(27) işyerine giderek kiracısı  Muhammed Misto(29) birikmiş kira alacağını istedi. Kiracı parayı vermeyeceğini söyleyince tartışma yaşandı. Tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Taraflar arasında çıkan kavga büyüdü. Olay yerine çok sayıda polis ve çevik ekibi sevk edildi. Suriye uyruklu kiracı yanındaki ailesi Ahmet Talep(21), Mecit Misto(28) ve Muhammed Mesteo(23) ellerindeki tornovida ve demir çubuklarla Talha Ö.(27), Fatih P.(17), Emirhan Y.(25) ve Yusuf M.(23)'ye saldırdılar. Kavga bir anda büyüdü ve çevredeki esnaflar da kavgaya karıştı. Polis ekipleri yoğun uğraşı sonucu kavgayı sonlandırdı. Saldırgan 4 Suriye uyruklu şahıs, gözaltına alındı.
 
 
Kavga sonucu 5 kişi yaralandı. Yaralılar özel araçlarla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldılar.
Sorgulamaları tamamlanan 4 suriye uyruklu şüpheli adliyeye sevk oldu. Adliyeye sevk edilen 4 şahıstan işyeri kiracısı Muhammed Misto(29) ve Muhammed Mesteo(23) mahkemece tutuklanırken, diğer 2 şahıs adli kontrol şartıyla serbest kaldılar.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.