İş yerine açılış yapmadı, Kuran’ı Kerim kampanyasını destekledi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İş yerine açılış yapmadı, Kuran’ı Kerim kampanyasını destekledi
#İnegöl | Haber Merkezi
08 Eki 2019 / Sal 15:20
/ 8.045 Kez Okundu
| |

İnegöl’de bayan giyimi üzerine faaliyet gösteren Günnurca isimli firma 2. Şubesinin açılışı için sosyal medya hesabından yaptığı duyuru, takipçileri tarafından takdir edildi.

Günnurca Butik isimli işyerinin açılışı için yapılacak organizasyon bütçesini İnegöl İHH’nın başlatmış olduğu Afrika Mali’de açılacak olan cami ve İmam Hatip Okulu için Kuran’ı Kerim desteği yapmak tercih edildi.

Firmanın sosyal medya hesabından yapılan açıklama ise şu şekilde;

“Günnurca ailesi olarak şal eşarp mağazamızdan sonra butik mağazamız olan 2. Şubemiz Günnurca Butik açılmıştır. Günnurca Butik açılışını bekleyen değerli dostlarımız, biz açılış organizasyonuna ayırdığımız bütçe ile İnegöl İHH’nın başlatmış olduğu Afrika Mali’de açılacak olan Cami ve İmam Hatip Okulu için Kuran’ı Kerim desteği yapmayı tercih ettik. Çiçek gönderecek değerli dostlarımızdan ricamız, aşağıda yer alan İBAN numarasına Kuran’ı Kerim bağışı (1 adet Kuran’ı Kerim 23 TL ) yapmalarıdır. Günnurca Butik Kemalpaşa Mahallesi Cangül Sokak No:16 adresinde İnegöllü bayanların hizmetine açılmıştır. İHH İBAN: TR58 0001 0000 6785 6294 8750 01”

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.