İsaören İlk ve Ortaokulu Bahçesi Yenileniyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İsaören İlk ve Ortaokulu Bahçesi Yenileniyor
29 Nis 2016 / Cum 18:51
/ 747 Kez Okundu
| |

İnegöl’ü daha yaşanabilir, daha nezih bir şehir yapma adına şehrimizin dört bir tarafında çalışmalarına hummalı bir şekilde devam eden İnegöl Belediyesi, son olarak İsaören Mahallesi İlk ve ortaokulu’nda bahçe düzenleme çalışmalarına başladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Fen İşleri Müdürü Gazali Şen ile birlikte okul bahçesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

İncelemenin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu; “İsaören İlk ve ortaokulu bahçesinde devam eden düzenleme çalışmalarını incelemek üzere bugün buradayız diyen Kansu; Çalışma kapsamında daha önce okul bahçesine yapılan İstinat duvarından dolayı zeminde meydana gelen bozulmaların tamiratı yapılarak bu alana yeni bir görünüm kazandırılmaya çalışılmaktadır. Bu kapsamda okul bahçesinin eski zemini revize edilerek bu alana 1500 metrekare kilit taşı ve 300 metre bordür uygulaması yapılmaktadır. Yapılan bahçe düzenlemesinin belediyemize maliyeti 15000 TL dir” dedi.

Kansu son olarak; “Kırsal mahallelerimizde sürdürdüğümüz çalışmaların ara vermeden devam edeceğini hatırlatarak, yeni okul bahçemizin okulumuza, öğrencilerimize ve mahalle sakinlerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eder, saygılarımı sunarım” dedi.

İsaören Mahalle Muhtarı Fikri Türk ise, okul bahçesinde yapmış oldukları yenileme çalışmalarından dolayı İnegöl Belediyesi’ne teşekkürlerini sunmayı ihmal etmedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.