İsaörenspor Kritik Maça Hazır

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İsaörenspor Kritik Maça Hazır
11 May 2016 / Çar 18:30
/ 327 Kez Okundu
| |

2. Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele eden İsaörenspor hafta sonu karşılaşacağı Yolörenspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Kurtuluşspor Tesisleri'ndeki antrenmanda adeta kemik seslerinin çıktığı çalışmada futbolcuların oldukça hırslı oldukları görüldü. Teknik direktör Cemal Yılmaz rakipleri Yolörenspor'un da kendileri gibi 1.Amatör Kümeye yükselmek istediklerini işaret ederek "Son 2 haftaya girilirken Zirveyi şekillendirecek önemli bir maça çıkacağız. Bu hafta sonu kulüp tarihi açısından çok önemli bir maça çıkacağız. 3 puan almak için her şeyimizi sahaya koyacağız. Oyuncularıma güveniyorum. Taraftarımızın da desteğiyle Bize yakışan oyunu sergileyip sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inancım tam" dedi.

İsaörenspor Başkanı Erhan Ulu, Yolörenspor maçı öncesinde dostluk mesajlarında bulundu. Başkan Ulu yaptığı açıklamada “Bu hafta sonu yapacağımız maçta takımımıza güveniyoruz, sahadan üç puanla ayrılarak 2 yıldır hedeflediğimiz 1.Amatör küme yolunda önemli mesafe almış olacağız. Tüm taraftarların Pazar günü oynanacak maçta kardeşlik içersinde tezahüratlar yapmasını arzuluyoruz. Spor barış ve kardeşlik için yapılan bir olaydır. Sportmence ve fair-play adına İnegöl’e yakışacak bir maç olmasını arzu ediyorum. İnegöllü sporseverleri bizlerin her zaman yanında olan Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ı, değerli basınımızı Pazar günü İnegöl Kurtuluş sahasında saat 16:30 da başlayacak olan Yolörenspor maçında bizleri desteğe bekliyoruz. Taraftarlarımızla tek yürek olup, İnegölümüze birinci Amatör takımı kazandırmak istiyoruz” şeklinde açıklamalarında bulundu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.