İsaörenspor transfer şovla başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İsaörenspor transfer şovla başladı
 :
/ 688 Kez Okundu
| |

Geçtiğimiz günlerde kurulan ve 2. Amatör Küme’de mücadele edecek olan İsaörenspor, daha önceden anlaşma sağladığı 10 oyuncu ile sözleşme imzaladı.

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK DEĞİL KALICI OLMAK

İsaören Mahallesi’ndeki kulüp lokalinde düzenlenen imza töreni sonrası konuşan İsaörenspor Teknik Direktörü Fikret Yavuz, “Bizim lige katılmaktaki amacımız şampiyonluk değil. Biz ligde kalıcı olmak istiyoruz. Şampiyonluk gibi hedeflerimiz var diyemem. Biz bu ligde kalıcı olup, köyümüzdeki gençlerimize sporu sevdirmek istiyoruz. Gençlerimizin kötü alışkanlıklar edinmemesi için spor yapmaları en iyi yoldur. Bugünde anlaştığımız oyuncularla sözleşme imzaladık. İlk maçımızı Yenişehir Yolörenspor ile oynayacağız. Takımım adına bize destek verenlere teşekkür ediyorum” dedi.

GENÇLERE SPORU SEVDİRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Kulüp Başkanı Necdet Yakut ise lige katılmalarından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “İsaörenspor olarak bunu başardık ve çevre köylere de örnek olmak istiyoruz. Çevre köylerdeki gençleri de takımımızda oynayabilirler. Sporun ve sporcunun yanında olacağız. Başta İnegöl Belediyesi olmak üzere bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.