İsaörenspor Yemekte Bir Araya Geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İsaörenspor Yemekte Bir Araya Geldi
16 Ağu 2017 / Çar 09:50
/ 1.597 Kez Okundu
| |

Bursa Süper Amatör Küme ekiplerinden İsaörenspor önceki akşam Lider Meyvecilik Adnan Erdağ ve İsaören Mahallesi temsilcisi Ahmet Bal sponsorluğunda organize edilen yemekte buluştu.

Sezon öncesi teknik heyet ve futbolcuların hazır bulunduğu birlik ve beraberlik yemeğine İsaörenspor başkanı Erhan Ulu, Köy Muhtarı Fikri Türk, İnegöl Ziraat odası başkanı Sezai Çelik, Göltaş Pompa sahibi Mehmet Caner Altıntaş katıldı.

Oldukça nezih bir ortamda geçen yemekte kulüp başkanı Erhan Ulu’nun da futbolcularla yakından ilgilendiği gözlendi. Ulu yemek sonrasında yaptığı açıklamada, amaçlarının şampiyonluktan önce saygı, sevgi ve disiplin içinde bir takım oluşturmak olduğunu söyledi. Ulu “Bizde önemli olan öncelikle güzel bir arkadaşlık ortamının oluşması. Büyüğün küçüğe, küçüğün de büyüğe saygı göstermesi. Yeni sezon öncesi de bu anlamda çok iyi bir hava ve birliktelik yakaladık. Bizde şampiyonluk sevgi, saygı ve disiplini sağlamaktır. Bizde şampiyonluk demek disiplin, saygı ve sevgi demek. Sporcu kardeşlerimize öncelikle bunu aşılıyoruz.” dedi.

Yemeğe katılan İnegöl Ziraat odası başkanı Sezai Çelik, İsaörenspor’a yeni başlayacak sezon için başarılar diledi ve yemek sözü verdi.

inegolonline.com/ haber_diger/20881975_10155633720203493_8231458818360401967_n.jpg" />

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.