“İsaörenspor’un kurulmasındaki baş aktör başkanımızdır”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
“İsaörenspor’un kurulmasındaki baş aktör başkanımızdır”
06 Haz 2016 / Pzt 18:43
/ 205 Kez Okundu
| |

Amatör liglerdeki ikinci yılında sezonu ikinci sırada tamamlayarak adını Bursa 1. Amatör Kümeye yazdıran İsaören Spor Kulübü yönetimi, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Genç nüfusu ve sporcu potansiyeli ile dikkat çeken İnegöl’e bağlı İsaören Mahallesi, iki yıl önce mahallenin adıyla kurulan İsaören Spor Kulübüyle amatör liglerde mücadeleye başlamıştı. Bursa 2. Amatör Kümede bu yıl ikinci sezonunu geçiren İsaörenspor, sezon sonunda elde ettiği grup ikinciliği ile Bursa 1. Amatör Kümeye yükseldi. 2016-2017 sezonunda 1. Amatör kümede Süper Amatör Lige yükselme mücadelesi verecek olan İnegöl temsilcisi İsaören Spor Kulübü Yönetimi, sezonun sona ermesinin ardından desteklerinden dolayı teşekkür etmek için Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

 

AMATÖR KÜMEDE MÜCADELE EDEN İLK KÖY KULÜBÜ

İsaören Spor Kulübü Başkanı Erhan Ulu ve yöneticilerinin hazır bulunduğu ziyarette, kulübün kurulmasındaki baş aktörün de Belediye Başkanı Alinur Aktaş olduğuna dikkat çekildi. Ziyarette konuşan İsaören Spor Kulübü Başkanı Erhan Ulu, “İsaörenspor yönetimi olarak Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ı ziyaret etmek istedik. Ziyaretimizin en önemli sebebi, kulübü kurmamızdaki baş faktör olması. Kulübü kurmamızı öneren, desteklerini esirgemeyen Başkanımıza bizler de teşekkürlerimizi iletmek için ziyarette bulunmak istedik. İsaörenspor olarak ikinci yılımız. Ancak kısa sürede gerçekten iyi şeyler başardık. İnandık ve küçük şeylerle mutlu olmayı amaçladık. İnegöl’ün 96 köyü arasında amatör kulüplerde mücadele eden ilk kulüp olduk” dedi.

 

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise İnegöl’ün mobilyası, köftesi, kaplıcası gibi kültür sanat ve spor camiasıyla da çok canlı ve hareketli bir şehir olduğuna dikkat çekti. Futbolun tüm dünyada olduğu gibi İnegöl’de de çok popüler bir spor olduğunu işaret eden Aktaş, “Bu manada her yıl yeni aktiviteler var, yeni çalışmalar var, yeni sahalar ve yeni kurulan takımlar var. İsaören Spor Kulübü de eski adıyla İsaören köyümüz, yeni adıyla İsaören Mahallemizde kurulmuş olan, İnegöl’ün hemen yanı başında olması ve büyükte bir yerleşim yeri olması hasebiyle bu konuda potansiyele sahip, genç nüfusu olan bir yerleşim yerimiz. Arkadaşlarımız iki yıl önce büyük fedakarlıklarla bu kulübü oluşturdular. İkinci yılın sonunda da Akhisar Spor Kulübümüzün arkasından sezonu ikinci sırada bitirerek 1. Amatör kümeye yükseldiler” diye konuştu.

 

“ÖNEMLİ OLAN GENÇLERE SPOR YAPTIRMAK”

Amatör kulüplerde önemli olanın gençlere spor yaptırmak olduğuna da vurgu yapan Başkan Aktaş, “Futbolda düşülür, çıkılır, belli başarılar elde edilir. Ama önemli olan gençlere spor yaptırmak. Bu heyecanı, bu hazzı bütün mahalleye ve bütün şehre yaşatabilmek. Bunu da tabi başarılarla taçlandırabilirsek ne mutlu. Arkadaşlarımızın bunu başardıklarını düşünüyorum. İnşallah bu başarı neticesinde diğer takımlarımızda olduğu gibi onlara da bizim bir mükafatımız olacak. Ben bu şampiyonlukta emeği geçen, katkısı olan her kim varsa huzurlarınızda tebrik ediyor ve teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerinde bulundu.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.