İSKO voleybol turnuvası sona erdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İSKO voleybol turnuvası sona erdi
10 May 2018 / Per 11:54
/ 2.240 Kez Okundu
| |

İSKO Bölümler Arası 8. Geleneksel Voleybol Turnuvası 22 takımdan (264 oyuncu) katılımıyla gerçekleştirildi. Turnuva’da 1. Boya terbiye A takımı, 2. Güvenlik takımı, 3. ise İSKO İhrazat takımı oldu. Turnuvanın en değerli oyuncusu ise Seyfullah Altun (Martelli A.Ş.Takımı) seçildi.

İsko A.Ş. Personel Müdürü Sedat Binici yaptığı konuşmada, 29.03.2018 tarihinde İnegöl Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi kapalı spor salonunda başlatmış olduğumuz,ve yaklaşık 1,5 aydır devam eden İSKO Bölümler Arası 8. Geleneksel Voleybol Turnuvasını, bugün sizlerin katılımıyla coşkulu bir havada gerçekleştirmenin onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

 

22 takımın katılmış olduğu turnuvamızda çalışanlarımızın,Takım Ruhu ve Motivasyonlarının artırılmasında önemli bir yer edinmiştir. Tüm takım oyuncularının turnuva boyunca öğrendikleri;Takım ruhu,  Liderlik, Sorumluluk alma, İyi konsantrasyon,   Motivasyon,   Hedef koyma, Düşünce ve Davranış kontrolünü İş hayatında da kullanacaklardır.  Motivasyonu artırmak, çalışanlarını ödüllendirmek, ayrıca spor yapmaya teşvik açısından da bu turnuva çok önemlidir.Özetle;“8 yıldan beri geleneksel hale getirip sürdürdüğümüz İSKO Bölümler arası Voleybol Turnuvasını, çalışanlarımız arasında kurum kültürü oluşmasında ve  İSKO ailesinin daha da anlam ve önem kazanmasına vesile olduğunu” belirtti.   

 

Binici; ''Başta,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne desteğinden dolayı, İşyerimizin Üst Yönetimi ve Genel Müdürümüze, Fabrika Müdürümüze katkılarından dolayı, İnegöl İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne, İnegöl Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi yönetimine,yaklaşık 1,5 aydır maçlarımızı yöneten İnegöl Gençlik ve Spor Müdürlüğü Antrenörü Serkan Seçkin Bey’e Masa Hakemi olarak görev yapan Ozan Ataş’a teşekkür ediyoruz.

 

İSKO ailesi kavramını daha da benimsetmek için düzenlediğimiz bu turnuvaya katılan tüm takımlarımıza ve takımlarımıza desteklerini esirgemeyen bölüm yöneticilerimize, çalışanlarımıza ve ailelerine teşekkür ediyoruz'' dedi.

 

 

 

Konuşmasını İSKO 9. Voleybol turnuvasında görüşmek dileğiyle hoşça kalın diyerek bitirdi.

 

                                                                      





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.