İSKO’da iftar geleneği sürüyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İSKO’da iftar geleneği sürüyor
 :
/ 1.488 Kez Okundu
| |

İSKO Dokuma İşletmelerinin geleneksel iftarları, Angelacoma Hotel’de gerçekleştirildi. Bu yıl 27.si gerçekleştirilen iftara, İnegöl protokolünün ilgisi yine yoğun oldu.

25 ve 30 Haziran tarihleri ile 1 Temmuz’da olmak üzere 3 gece süren iftarda İSKO AŞ’de çalışan 4 binden fazla çalışana iftar verildi. İSKO Dokuma İşletmeleri sahipleri Zeki ve Fatih Konukoğlu’nun ev sahipliğini yaptığı iftar, İnegöl protokolünün yoğun katılımıyla Angelacoma Hotel’de gerçekleştirildi.

“İSKO’NUN MENSUBU OLMAK GURURDUR”

İftarın ardından bir konuşma yapan İSKO Halkla İlişkiler Müdürü, İnegöl Belediyesi eski Başkanı Cemal Arık: "Bu yıl 27'ncisini düzenlediğimiz Konukoğlu ailesinin geleneksel iftar yemeğine katılan herkese teşekkür ederiz. Her Ramazanda olduğu gibi bu Ramazanda da tüm arkadaşlarımızla birlikte iftar yapabilmenin mutluluğu içerisindeyiz. Her gün önemini biraz daha artıran ve sektörün lokomotifi durumuna gelen İSKO Dokuma işletmelerinin, birer mensubu olmak hepimiz için bir ayrıcalıktır. Çalışanları olarak da bu ayrıcalığa sahip olmanın haklı gururunu taşıyoruz. İSKO yönetimi olarak sizlerle gurur duyuyor, İSKO'nun bu hale gelmesinde emeği geçen tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyoruz" dedi.

GRUP NAĞME’DEN MUSİKİ ZİYAFETİ

Grup Nağme iftar öncesi Tasavvuf Müziği programı yaparken, iftarın ardından Türk Sanat müziğinin en güzel eserlerini seslendirdi. İSKO AŞ.’de 10, 15, 20 ve 25 yılını dolduranlara plaketleri takdim edilirken, ayrıca çalışanlara çekilişle çeşitli hediyeler verildi.

PROTOKOL BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

İftar yemeğine Kaymakam Ali Akça, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Uğur Baş, İTSO Başkanı Metin Anıl, Organize Sanayi Bölge Müdürü Erol Eruğur, İSKO AŞ ve Martelli AŞ çalışanları ile çok sayıda davetli katıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.