İSKO'da Voleybol Heyecanı Başladı!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İSKO'da Voleybol Heyecanı Başladı!
#İnegöl | Haber Merkezi
28 May 2024 / Sal 11:00
1 dk okuma / 659 Kez Okundu
| |

Sanko Holding bünyesinde faaliyet gösteren İSKO Tekstil İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin her yıl düzenlediği geleneksel Voleybol Turnuvası'nın 12.'si Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi kapalı spor salonunda başladı.

 

32 takımın heyecanla mücadele edeceği turnuvada, İSKO çalışanları sportif bir atmosferde bir araya gelerek hem eğleniyor hem de takım ruhunu pekiştiriyor.

Turnuvanın açılış töreninde konuşan İSKO A.Ş. Personel Kıdemli Müdürü Sedat Binici, turnuvanın amacını şu şekilde açıkladı:

"Çalışanlarımız arasındaki iletişimi artırmak, İSKO'ya olan aidiyet duygusunu geliştirmek, iş stresini azaltmak, verimliliği yükseltmek, çalışanlara spor bilincinin yerleştirilmesi ve hoşça vakit geçirmelerini sağlamak bu turnuvanın temel amaçlarıdır."

Binici, bu yıl 12. kez düzenlenen turnuvanın önemini de vurguladı:

"8 grup ve 32 takımla başlayan turnuvamız, çalışanlarımız arasında kurum kültürümüzün pekişmesine, İSKO Ailesi'nin daha da anlam ve önem kazanmasına, takım ruhu ve motivasyonlarının artırılmasına vesile oluyor."

Turnuva boyunca çalışanların takım olma, sorumluluk alma, iyi iletişim kurma, konsantrasyonlarını koruma, motivasyonlarını yüksek tutma ve davranışlarını kontrol etme gibi kişisel gelişimlerine de katkıda bulunacağı belirtildi.

Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dilenildi.

Turnuvanın detayları:

Tarih: 27 Mayıs 2024 Pazartesi

Yer: Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu, İnegöl

Katılımcı: 32 takım

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.