İŞKUR aracılığı ile personel alacaklar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İŞKUR aracılığı ile personel alacaklar
#İnegöl | Haber Merkezi
11 Oca 2020 / Cmt 13:23
/ 10.052 Kez Okundu
| |

İŞKUR aracılığı ile İnegöl Öğretmen Evi’ne personel alımı yapılacaktır. Ayrıntılar haberimizde

İNEGÖL HİZMET MERKEZİİNEGÖL ÖĞRETMENEVİ
Son Başvuru Tarihi : 13 Ocak 2020
Yayınlanma Tarihi : 09 Ocak 2020Genel Şartlar ve Notlar




TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE:

A) Genel Hususlar:

1) Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde İŞKUR il müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden, hizmet noktalarından veya https://esube.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden İş Arayan" linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak başvuru yapabileceklerdir. Son müracaat tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılacaktır.

2) Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir.

3) Önlisans ve lisans eğitim düzeyindeki işçi taleplerine, durumu talep şartlarına uyan ve talebin yayımlandığı anda geçerli olan ilgili KPSS puan türünden en az 60 puan almış olan adayların müracaatları kabul edilecektir. Aynı eğitim düzeylerindeki engelli, eski hükümlü ve/veya terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan işçi taleplerine başvurularda ise bir puan barajı aranmayacak olup bu kişilerin EKPSS/KPSS'ye girmiş olmaları yeterlidir. Ancak, kariyer meslek taleplerine başvuru yapacak engellilerden ilgili KPSS puan türünden en az 60 puan almış olan adayların müracaatları kabul edilecektir.

4) EKPSS'ye tabi engelli işçi taleplerine başvuru yapacak adaylar, hangi yılın puanını kullanarak başvuru yapacaklarını başvuru esnasında işaretleyerek seçeceklerdir. Başvuru süresi bittikten sonra değişiklik talepleri kabul edilmeyecektir.

5) Taleplere başvuru yapacak öncelikli adaylar, başvuru yapacakları listeyi başvuru esnasında işaretleyerek seçeceklerdir. Başvuru süresi bittikten sonra liste değişikliği talepleri kabul edilmeyecektir.

6) KPSS/EKPSS'ye tabi işçi taleplerine müracaat eden iş arayanların puan üstünlüğüne ve öncelikli adayların ise en eski tarihli belgelerden başlanmak suretiyle öncelik belge tarihlerine göre açık iş sayısının dört katını, kariyer mesleklerde ise açık iş sayısının beş katını geçmeyecek şekilde oluşturulan nihai listeler sınav yapılmak üzere talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna gönderilecektir.

7) Kuraya tabi taleplere başvuru yapan iş arayanların ve önceliklilerin tamamı kura çekimi için talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna gönderilecektir.

8) İşe alınacak işçilerin sadece noter kurasıyla belirleneceği kuraya tabi işgücü taleplerinde, öncelikliler de dahil olmak üzere talep şartlarına uygun tüm başvuru sahipleri arasından açık iş sayısı kadar asıl ve ihtiyaç duyulacak sayıda yedek aday doğrudan kura sonucu belirlenecektir.

9) Taleplere başvuru yaparak listelere giren adaylar aranan koşulları taşıyıp taşımadıklarına ilişkin olarak; eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, mesleki belge, yabancı dil şartı vb. belgelerini talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz edeceklerdir. Belge teslim tarihi ve yeri, işgücü ilanında ya da kamu kurum ve kuruluşunun internet sitesinden adaylara duyurulacaktır. Durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar listelerden çıkarılacak olup yerlerine sıralamada yer alan diğer kişiler dahil edilebilecektir.

10) Sınav gün, saat ve yeri ile sınava katılmaya hak kazanan adaylar, işçi alımını yapacak kamu kurum ve kuruluşunun internet sitesinde duyurulacaktır. Bu duyuru, tebliğ mahiyetinde kabul edilecek, adayların adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

11) Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkacaktır.

12) Kamu kurum ve kuruluşlarının işçi taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan birinci yerleşim yeri adresi dikkate alınacaktır.İlçe, il veya bölge düzeyinde yayımlanan işçi taleplerinin başvuru süresi içerisinde ikametini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.İkamet değişikliği ile ilgili olarak, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminden yapılan sorgulamada Nüfus Müdürlüğünde işlemin yapıldığı tescil tarihi esas alınacaktır.İkametini talebinin karşılanacağı yer içerisinde değiştiren adayların Nüfus Müdürlüklerinden alacakları Adres Bilgileri Raporunu başvuru süresi içerisinde Kurum ünitesine ibraz etmeleri halinde ilgili işgücü talebine başvurusu yapılır.

13) Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi ve işe alınması işleminin iptaline ilişkin İŞKUR ile talep sahibi kamu kurum ve kuruluşlarının yasal işlem yapma hakları saklıdır.


B) Özel Hususlar:
A- GENEL SAĞLIK ŞARTLARI1-Büro işlerini yapmada herhangi bir sağlık sorunun olmaması. Sağlık kuruluşlarından alınacak iş sağlığı raporunda Büro işlerinde çalışmasında herhangi bir sakınca olmadığına dair belgelerin işe giriş başvurusu yapılmadan kurumumuza ibrazı şarttır. Büro işlerinde çalışmasında engel çıkması halinde kurum ile olan iş sözleşmesi sona erer.

2- Kurum bürosunda idare tarafından verilen görevler

Bilgisayarda bulunan rezervasyon yazılımına misafir kaydı alma veya kayıt silme
Makbuz ve faturaları koçanlara işleme,
Makbuz ve faturaları Maliye Kayıt Defterine işleme,
AKBS sistemine kayıt yapma işlerini, veri gönderimini yapma ve çıktı alma,
Makbuz ve fatura bilgilerini bilgisayar programına kayıt edebilme,
Müşteri-misafir karşılamada istenilen özelliklere (diksiyon, nezaket, güler yüzlü davranma) sahip olmalı
Bir tehlike durumunda gerekli yerleri arama, yangın alarm sistemini kapatma ve yeniden devreye sokma bilgisine sahip olmalıdır.
Doğalgaz kazanını yakma-kapatma ve arıza durumlarını idareye bildirme,
Büronun temizliğini temizlik işlerini ve kurum idaresi tarafından mevzuata uygun işleri yapmaktır.

B-İŞ DENEYİMİ

İş ilanı yapıldığı tarihten önce kamu misafirhanesi ve otel gibi işyerlerinde en az 1 (bir) yıl çalışmış olması şarttır. İnegöl Öğretmenevi personel Alma Komisyonuna, 06 Ocak 2020 tarihinden önce kamu misafirhaneleri ve otel gibi işlerinde çalıştığına dair belgeleri evrak teslim zarfı içinde ibraz etmek zorundadır. Misafirhane ve otel gibi işyerlerinde çalıştığına dair belgeleri 01 Ocak 2020 tarihi öncesi düzenli ödenmiş sigorta prim dökümleri ile ispatlamak zorundadır. 01 Ocak 2020 tarihinden sonra ödenmiş sigorta primleri geçerli değildir.

C-ALACAĞI AYLIK ÜCRET

1-Çalıştığı dönem içinde asgari ücret üzerinden aylık ücretini alır,

2-Hafta sonu, resmi ve dini bayramlarda mesai veya fazla çalışma ücretleri 4857 Sayılı İş Kanununa göre mesai ödemesi yapılacaktır.

D- İŞ BAŞVURUSUNDA BULUNACAK KİŞİLERDEN İSTENİLEN ÖZEL BELGELER

Ortaokul Diplomasına sahip olacak,
Diksiyon Eğitimi sertifikası (En az 40 saat ve Resmi Kurum belgesi
Bilgisayar İşletmeciliği operatörlüğü ( En az 160 saat Resmi kurum belgeli)
Yönetici Asistanı (En az 340 saat Resmi Kurs Belgesi)

E- BAŞVURU İÇİN İSTENEN GENEL BELGELER:

1-Diploma veya Tasdikname belgesi

2-Nüfus cüzdan fotokopisi

3-2 Adet vesikalık fotoğraf

4-Adli sicil kaydı

5-İkametgah belgesi (Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İş Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliği Üçüncü Bölüm 9. madde 2'Nolu bendine göre" İlçe, il veya bölge düzeyinde yayımlanan işçi taleplerinin başvuru süresi içinde ikametini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların başvuruları kabul edilmez. İş Sözleşmesi yapılmadan İnegöl Nüfus Müdürlüğünden resmi yazı ile ilgili belge istenecektir.)

6-Otel ve benzeri işlerde çalıştığını gösteren belge (Daha Önce çalıştığı iş yerinden alınmış belgeler ve düzenli ödenmiş sigorta prim ödeme belgeleri)

7-İş Başvuruşunda bulunan kişi tebligat için kurumumuza telefon numarası E-MAİL adresi ikametgah adresini yazılı olarak kurumumuza vermek zorundadır. Yanlış verilmiş ikametgah adresi, telefon ve E-MAİL adreslerinden kurumumuz sorumlu olmayacaktır. Tebligatlar kurum web sitesinden yapılacaktır.

F- ÇALIŞMA GÜNLERİ VE ŞARTLARI

1-Çalışma gün ve saatleri İnegöl Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu İdaresi tarafından belirlenir. Kurumumuz 7 Gün 24 Saat çalışma esasına göre faaliyet göstermektedir. Hafta tatili, resmi tatil, dini tatil günlerinde ve kurumun açık olduğu dönemde kurum idaresinin istemesi halinde çalışması esastır. Mesai yaptırma yada yaptırmama yetkisi idarenin yetkisindedir. Bu konu ile ilgili açıklama kurum idaresi tarafından verilecektir.

2- İş başvurusunda bulunan kişinin gece veya gündüz ( 3 VARDİYALI) ve idarenin belirleyeceği saatlerde çalışması esastır. Özellikle gece çalışmasında herhangi bir engeli bulunmayacaktır.

G- DİĞER AÇIKLAMA VE UYARILAR

1-Şartları tutmayanlar veya belgeleri eksik olduğu halde Kurumumuza müracaat eden ve İnegöl İş Kur Hizmet Şube Müdürlüğü tarafından kurumumuza yönlendirilen kişilerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

2-İstenilen belgeleri tam olarak ibra etmeyenlerin başvuruları İşçi Alım Komisyonu tarafından yazılı ilgili kişiye bildirilecek, başvurusu kabul edilmeyecek ve Noter Kura çelimine katılmayacaktır.

3-Kurumumuza iş talebinde bulunan kişiler İnegöl öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu tarafından hazırlanan İş Sözleşmesini kabul etmiş sayılır.

4-İş Kur tarafından ilan edilen İşçi Alımı ilanının bitim tarihinin son günü saat 17.00'dan sonra İnegöl Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğüne getirilen işe başvuru evrakları kabul edilmeyecektir.

5-İş başvurusunda bulunan adaylar belgelerini kuruma girmeden önce kapatacak ve yapıştırılan kısmı imzalanmış halde idareye teslim edilecektir. Adayın zarfı geri istemesi halinde işgücü talebinin sonuçlanmasına kadar ilgili kişiye verilmeyecektir. İş başvuru evrakları İşçi Alma Komisyonu tarafından açılacaktır. Teslim alınan zarftan çıkan evraklar komisyon tarafından tutanak ile kayıt altına alınacaktır. Belgeleri eksik olanlar NOTER KURASINA katılamayacaktır. ( İlgili Yönetmelik 7.maddenin 1. Bendi)

H- KOMİSYONUN TOPLANMASI, SINAV TARİHİ VE SINAV YÖNTEMİ

1-İşçi Alım Komisyonumuz İş Gücü Talep İlanın son gününden bir sonraki iş günü belge değerlendirmesi yapacaktır. Aynı gün belge değerlendirmesinin hemen ardından belgeleri tam olanlara Kurum İnternet sitesinden duyuru yapılacaktır. Bu duyuru tebliğ mahiyetinde kabul edilir ve ilgililerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmaz.( İlgili yönetmelik Dördüncü Bölüm 16.Maddesinin 1. Bendi)

2-Şartları tutanlar ve belgelerinde eksik olmayanlar 4 (Dört) kişiden fazla ise 15.01.2020 tarihinde yapılacak Noter kurası ile 4 kişi belirlenecektir. (İlgili Yönetmelik 12. Madde 2. bendi)

3- Noter çekilişi 15.01.2020 tarihinde saat 14:00-15:00 arasında yapılacaktır. Böylece 4 (dört) aday belirlenmiş olacaktır.

4-Noter Çekilişine ihtiyaç olmaz ise 16.01.2020 tarihinde saat 16.00'da İşçi Alım Komisyonu tarafından hazırlanan sözlü ve uygulama mülakat sınavı İnegöl Öğretmenevinde yapılacaktır. Noter kurası yapılır ise Sözlü Mülakat Sınavı 16.01.2020 tarihinde, saat 16:00'da İnegöl Öğretmenevinde yapılacaktır.

5-Kurum idaresi istenilen nitelik ve özelliklere sahip olmayan kişiler ile İş Sözleşmesi yapıp yapmama hakkına sahiptir. Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşe Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında yönetmeliğin 4. Maddesinin ç Bendi ve 7.maddesi 1.bendi

6-Sözlü Mülakat ve Uygulama sınavı 100 tam puan üzerinden değerlendirilecek, en yüksek puan alan aday ile İş Sözleşmesi imzalanacaktır.

7-Sınav mülakat soruları İşçi Alma Komisyonu tarafından hazırlanacak ve uygulanacaktır. En yüksek puandan başlayarak İş Sözleşmesi yapılacaktır.

Meslek Bilgileri

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Sekreter 1


KişiselBilgiler

Cinsiyet Yaş Aralığı Boy Aralığı Kilo Aralığı
Kadın 18---35 (13.01.2002 - 09.01.1985 tarihleri arasında doğan kişiler) - -
Erkek 18---35 (13.01.2002 - 09.01.1985 tarihleri arasında doğan kişiler) - -

Öğrenim Bilgileri

En Az Öğrenim Seviyesi İlköğretim
En Fazla Öğrenim Seviyesi Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Kura Bilgileri

Kura Yeri Kura Tarihi Kura Saat Dilimi
İNEGÖL ÖĞRETMEN EVİ TOPLANTI SALONU 15.01.2020 14:00 - 15:00

Aranan Nitelikler

Nitelik Başlığı Nitelik Aciklamasi
Kişisel Gelişim Sertifikaları Diksiyon
MEB Onaylı Sertifika Bilgisayar Operatörlüğü Sertifikası

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : K.PAŞA MAH.ADNAN MENDERES CAD.OSMAN BALCI SOK.NO:9
16400 İNEGÖL
BURSA / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :İNEGÖL

İrtibat Bilgileri

Adı Soyadı ERGÜN YILMAZ
Ünvanı KURUM MÜDÜRÜ
Telefon No 0224 711 2800
E-Posta [email protected]

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 1
Çalışma Şekli Daimi / Deneme Süreli 




 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.