İsmail Güldüren’den Transfer Müjdesi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İsmail Güldüren’den Transfer Müjdesi
13 Eki 2016 / Per 10:48
/ 2.773 Kez Okundu
| |

Kanal 16 Ekranlarında yayınlanmaya başlayan spor vitrini programının ilk haftaki konuğu İnegölspor sportif direktörü İsmail Güldüren oldu.

Her Çarşamba akşamı Kanal 16 Ekranlarında ve Gazeteci Metin Aydın’ın sunumu Sadullah Organ’ın yorumuyla ekranlarla buluşan programın konuğu İnegölspor sportif direktörü İsmail Güldüren oldu.

 

Takımın gelişimi hakkında bilgiler veren İsmail Güldüren “Takım her gün üzerine ekleyerek gidiyor, daha güzel günler olacak inşallah ” dedi.

Yaptıkları transferlerin ligin kaliteli oyuncuları olduğunu vurgulayan Güldüren “ Bu sezon istediğimiz tüm oyuncuları neredeyse aldık. Sadece 2 transferi gerçekleştiremedik bunlardan biri Ziya Alkurt diğeri ise Ersel Aslıyüksek oldu.”

ZİYA DENİZLİSPOR’DA

İnegölspor’un istediği sol kanat oyuncusu Ziya Alkurt 1461 Trabzonspor’dan PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık mukavele imzaladı.

ERSEL PAHALI GELDİ

Bir dönem İnegölspor’da oynayan ve taraftarın beğendiği santrafor Ersel Aslıyüksek transfer döneminde İnegölspor ile anlaşma noktasına gelinmişti.

Ersel transferi hakkında konuşan Güldüren “Emre ve Eren’i istedik ve aldık. Emre ve Eren pivot santrafor yanlarına bir tane forvet oyuncusu almak istedik. Ersel ile görüşmelere başladık. Gençlergücü’nde ben uzun yıllar oynadım Osman Hoca’da Gençlerbirliği’nde görev yaptı. 3 Sene önce 450 bin TL bonservis bedeli istenen Ersel için 200 bin TL istedi Gençlerbirliği üstüne Ersel’in istediği para vardı. Bütçemizi aştığı için transferi gerçekleştiremedik.”

TRANSFER YAPACAĞIZ

Transfer konusunda konuşan Güldüren “Hızlı bir forvet eksiğimiz var, devre arasında bu tarzda bir transfer gerçekleştireceğiz. Biz bu lige 25 oyuncu ile başladık bu 25 oyuncu ile sezon sonunu göreceğiz devre arasında kimseyi göndermeyi düşünmüyoruz” dedi.

KANAL 16 UYDUDA

Geçtiğimiz günlerde Türksat uydusundan yayınlarına başlayan Kanal 16'yı izlemek için frekanslar şu şekilde:
FREKANS  : 12514 
POL            : HORİZONTAL (YATAY)
S.ORANI   : 11666


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.