İsmail Karaman güven tazeledi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İsmail Karaman güven tazeledi
#İnegöl | Haber Merkezi
24 Kas 2022 / Per 15:28
/ 2.018 Kez Okundu
| |

İYİ Parti İnegöl İlçe Kongresi Sani Konukoğlu konferans salonunda gerçekleşti.

Gerçekleşen kongreye siyasi parti temsilcileri, oda başkanları STK başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 
Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Toktaş "
Türkiye liyakat sorunu yaşıyor Türkiye bunu hak etmiyor. Hukuka güven düştü. gençler yüzde 73 ikbal ve istiklâlini görmüyor. Gençler yurt dışına nasıl çıkarım düşüncesindeler. Önümüzdeki seçimlerde bu millet gereğini yapacağını düşünüyoruz. 2019'da bu millet bu iktidarın seçimle gideceğini gösterdi." dedi.
 
İlçe Başkanı İsmail Karaman yaptığı konuşmada " 5 yıl önce toprağa tohum olarak atılan partimiz bugün ülkeyi yönetmeye talip. Gönüldaşlarımız ile birlikte çalışarak partimizi iktidara taşıyacağız." dedi.
 
İl başkanı Selçuk Türkoğlu "Öğretmenlerin onuruyla itibarlarının yok sayıldığı bir dönemdeyiz. Yetki bize verildiğinde bu mesleğin itibarını da şerefini de getirmek için mücadele edeceğiz. Bugüne kadar çalışmış tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. 3 hedef koyduk. Bursa'da en çok üye yapacağız. Oyumuzu arttıracağız ve etkin muhalefet yapacağız dedik. Bakın bu dediklerimizi yaptık. Kimsenin söyleyemediği yolsuzlukları dile getirdik. Bunların hesabını da sorduk. Suni gündemler ile değil gerçek gündemler üzerinde çalıştık. İYİ Parti'nin üzerine bu kadar gelmelerinin tek nedeni var oda Abbas yolcu. Biz haktan ve doğru yoldan ayrılmayacağız. " dedi.
 
İYİ Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan " Bizim yapacak çok işimiz var. Hedeflerimize ulaşmak için çok çalışmak zorundayız. 6 ay sonra bir seçim var. İsmail kardeşimin şuan bir rakibi yok. Demekki işini iyi yapmış. " dedi.
 
Yapılan konuşmaların ardından tek liste ile gidilen kongrede İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanı İsmail Karaman tekrar ilçe başkanlığına seçildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.