İsmail Kösen projelerini açıkladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İsmail Kösen projelerini açıkladı
08 Ara 2018 / Cmt 13:15
/ 12.565 Kez Okundu
| |

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Kösen, "Vakit İnegöl’ün idaresini Turgutalp’in Torununa/Torunlarına verme Vakti" başlığıyla sosyal medyadan projelerini paylaştı.

AK Parti İnegöl Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan İsmail Kösen sosyal medya hesabından yapacağı projeleri açıklamaya devam ediyor.

Sosyal medya hesabından projelerini açıklayan Kösen büyük İnegöl projesi ile  Ümitalan ve Babasultan mahallelerini İnegöl'e bağlayacağını ifade etti.

Kösen  Kınık mahallesinden Ümitalan tepeye kadar yolun her iki yanını mobilya mağazaları ve sıfır atık ticarethane için 200 metre derinlikte ticari alan yapacağım ve mevcut küçük sanayi bölgesini konut alanına dönüştüreceğini ifade etti.

Rakipsiz İnegöl Mobilyası markası oluşturacağını belirten Kösen “ Ümitalan tepeye İfor ile Bursa fuarcılığı birleştirip dev bir fuar alanı yaptırıp yılın 12 ayı fuar yaptıracağım, mobilya fuarımız tüm Türkiye üreticilerini içine alacak. Mobilyanın gerçek ve rakipsiz merkezi İnegöl olacak.” Dedi

105 adada düşünülen Mobilya Fuar alanını gümrük sahası yaptıracağını belirten Kösen “Mevcut fuar alanına ticari kimlik kazandırıp İnegöl esnafına halkına yeni imkânlar sunacağım,  Ayrıştıran değil birleştiren Büyük İnegöl'ün başkanı olacağım. “ ifadelerini kullandı.

Bu projelerin başlangıç olduğunu belirten Kösen, projelerinin devamının geleceğini vurguladı.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.