İsmail Sülek'in yeni yönetimi belli oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İsmail Sülek'in yeni yönetimi belli oldu
#İnegöl | Haber Merkezi
11 Mar 2024 / Pzt 13:26
/ 5.062 Kez Okundu
| |

İGİAD'ın 17. Olağan Genel Kurulu'nda İsmail Sülek tekrar başkanlığa seçilirken, yeni yönetim kurulu da belli oldu.

İnegöl Genç İş İnsanları Derneği (İGİAD), 6 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirdiği 17. Olağan Genel Kurulu'nda İsmail Sülek ve yönetim kurulu üyeleri yeniden göreve seçilerek güven tazeledi. Genel kurul, yoğun katılımın sağlandığı bir atmosferde gerçekleşti.

Yönetim kurulunda İsmail Sülek'e ek olarak Meliha Akkan, Mehtap Şenay, Ahmet Kender, Ali Tetikel, Bayram Hasret, Cihad İlker, Doğukan Bedir, Emre Şen, Fuat Özcan, Furkan Ayhan, İbrahim Can Kırcalı, Mehmet Emre Kösen, Mustafa Özdemir, Mustafa Uysal, Selim Saman ve Turgut Ordu yer aldı.

İsmail Sülek, genel kurul sonrasında yaptığı teşekkür açıklamasında, katılım sağlayan tüm üyelere, çelenk gönderen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ'a, tebrik mesajlarını ileten TÜGİK Genel Başkanı Erkan GÜRAL'a ve programlarına katılan diğer değerli konuklara teşekkürlerini iletti. Ayrıca, İnegöl Belediye Başkanı Alper TABAN, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz UĞURDAĞ ve diğer kuruluşların başkanları ile geçmiş dönem dernek başkanlarına da teşekkür etti. Sülek, tüm katılımcılara şükranlarını sundu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.