İsmet Büyükataman İnegöl’e geliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İsmet Büyükataman İnegöl’e geliyor
31 Mar 2018 / Cmt 12:15
/ 3.174 Kez Okundu
| |

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman bu akşam MHP İnegöl İlçe Teşkilatı genişletilmiş ilçe divanına katılacak.

MHP İnegöl İlçe Teşkilatı bu akşam genişletilmiş ilçe divan toplantısı gerçekleştiriyor.  Bu akşam saat 20.00’da Beşinci Mevsim Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek programda yeni üyelere rozetleri takılacak.

Öte yandan genişletilmiş ilçe divan toplantısına, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’da katılıyor.

İSMET BÜYÜKATAMAN KİMDİR?

 

İsmet Büyükataman, 1953 yılında Merzifon’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Merzifon’da tamamladı. 1975 yılında Bursa Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 3 yıl Hatay-Dörtyol’da öğretmenlik yaptıktan sonra 1978 yılında bu mesleği bıraktı. 1981 yılında Ankara’da İktisadi Ticari İlimler Akademisinde Yüksek Lisansını yaptı.

 

Milliyetçi İşçi Sendikaları Konfederasyonunda çeşitli görevlerde bulundu. Bursa Ülkü Ocakları Başkanlığı yaptı. MHP Bursa İl Başkanlığı, MHP Genel Başkan Yardımcılığı ve MHP Genel Sekreterliği görevlerinde bulundu. Halen MHP Genel Sekreteridir. 23, 24 ve 25. Dönem Bursa'dan Milletvekili seçildi. İsmet Büyükataman, orta düzeyde İngilizce bilmekte olup evli ve iki çocuk babasıdır.

Büyükataman, evli ve iki çocuk babasıdır.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.