İsmet Büyükataman’ın il söylemine Mustafa Durmuş’tan ilk yorum

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İsmet Büyükataman’ın il söylemine Mustafa Durmuş’tan ilk yorum
#İnegöl | Haber Merkezi
18 Eyl 2021 / Cmt 17:35
/ 4.237 Kez Okundu
| |

İsmet Büyükataman’ın İnegöl’ün 2023 yılında il olacağı söylemleri üzerine sorulan soruya cevap veren AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, şuan bize genel merkezden gelen bir malumat yok dedi.

MHP Bursa Milletvekili ve Parti Genel Sekreteri İsmet Büyükataman 2023 yılında İnegöl’ün 100 il 1000 ilçe projesi kapsamında il olacağını söyledi.
İsmet Büyükataman’ın İnegöl’ün 2023 yılında il olacağı söylemleri üzerine sorduğumuz soruya cevap veren AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş “Bizim aynı düşüncemiz devam ediyor. Özellikle benim şahsımın. Popülist politika ile herhangi bir ilçe il yapılmadı.  Gerektiğinde il yapılacaksa İnegöl bunun başında geliyor. Genel Merkezimizden şuana kadar bize gelen bir malumat yok. Böyle bir malumat olduğunda biz bunu açık yürekle kamuoyu ile paylaşacağız.  Bunun ile alakalı 3 ay önce hangi konudaysak şuanda da aynı konudayız.  Ama bir yol haritası var mıdır, vardır. Onlarda zaten kamuoyunun malumu. Biz Cumhur ittifakı olarak genel başkanlar düzeyinde Sayın Devlet Bahçeli Başkanımız ile Sayın Cumhurbaşkanımız sürekli istişare halindeler.  Şuan bize genel merkezden gelen bir malumat yok.”



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.