İsrail’deki projeyi Mobiliyum üstlendi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İsrail’deki projeyi Mobiliyum üstlendi
07 Ağu 2017 / Pzt 17:15
/ 11.687 Kez Okundu
| |

İsrail İstanbul Başkonsolosu Shai Cohen’in geliştirdiği projeyi Mobiliyum üstlendi.

Türkiye´nin en büyük kapalı mobilya alışveriş merkezi Mobiliyum AVM´deki mobilya firmalarını gezen İsrail İstanbul Başkonsolosu Shai Cohen, İsrail Tel Aviv´deki evinin mobilyalarını geçtiğimiz günlerde Mobiliyum AVM’den seçerek Mobiliyum’un kaliteli ve hesaplı alışverişte tercih edilmesi gerekliliğini ve iki ülke arasında ki ticari hacmin artması adına geçtiğimiz günlerde Mobiliyum AVM’ye resmi ziyarette bulundu.

 

MOBİLİYUM yönetim kurulu tarafından ağırlanan Shaı Cohen İnegöl´ün ve dolayı ile Mobilya sektörünün İsrail için önemli bir bölge olduğunu belirterek, “Bizim amacımız iki ülke arasındaki yatırımları güçlendirmektir. İnegöl´de çok büyük firmaların olduğunu ve İsrail´de büyük bir pazar açmak istediklerini biliyoruz.

 

İnegöl´e olan ziyaretlerimizi bu sefer ticaret hacminin geliştirmek ve bu konular üzerine istişare yapmak adına Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur HAN ve Üyeleri ile ve bunun akabinde İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası ile görüşmeler yapmak adına burada olduklarını ilettiler.

 

Bu sinerjiyi devam ettirmek adına Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu ve Üyelerini en kısa sürede İsrail’de ağırlamaktan ve İsrail tarafında da bu konuyu ilerletebilmek adına İsrail’e Cohen tarafından davet gerçekleştirildi.

 

Amacımız ticareti geliştirmek. Ürünlerini İsrail pazarında satamayan, gösteremeyen firmalarla iletişim kurmak istediklerini ; Türk mobilyasının kalitesinin çok yüksek olduğunu ve İsrail´deki marketlerin ve halkın daha çok beğeneceklerine inandığını ilettiler.

 

 

 

Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han bu davetten ötürü çok memnun olduklarını en kısa sürede İsrail’e Yönetim Kurulu ve Mobiliyum üyeleri ile ziyaret gerçekleştireceklerinin bilgisi verdi.

 

Ayrıca COHEN’e yapmış olduğu ziyarette Mobiliyum AVM hatırası olan fincan setinin hediye etti.

 

MOBİLİYUM AVM PROJEYİ ÜSTLENDİ

 

Yapılan görüşmelerde Kasım Ayında İsrail’de gerçekleşecek olan yüksek katılımlı fuarın organize edilmesi ve iş birliği sağlanması adına Cohen tarafından getirilen projeye Mobiliyum Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur HAN ve yönetim kurulu üyeleri sıcak baktıklarını ilerleyen günlerde proje hakkında bilgilendirme yapacaklarını ilettiler.

inegolonline.com/ haber_diger/htmlimage.jpg" />


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.